LIPSA DE CREDIBILITATE

Spread the love

Loading

desen de Ștefan Popa Popa’S

Autor: dr. Paul Ichim

Zăpăciții de la PNL parcă sunt programați să distrugă ce credibilitate mai are partidul asta.

Mă informa cineva că circulă o ciornă olografă cu programul candidatului de președinte de partid, care ar ologi rău limba română.

Mă uit la hahalerele alea din echipa câștigătoare, de acum câteva luni și realizez că mulți de acolo, sunt exemple vii de practicieni de „felatie politică”, iar chestia asta nu se poate face când ai verticalitate.

Prietenul policompetent Budai de la muncă, se ține de declarații și de microfoane, aruncând tot căcatul în capul unui PNRR prost negociat.

Sunt conștient că acolo probabil se putea negocia mai bine, dar să și te ascunzi doar în spatele lui că nu poți face nimic, pentru ăștia de muncesc, pentru pensionari, arată a lipsa de profesionalism.

A-pro-pos, individul nu discută nimic despre vestitele pensii speciale.

Și iar a-pro-pos, geniala aia de Țurcancă, fosta de la muncă, ce a prășit prin ministerul ăla, când s-a negociat acel PNRR? Ați observat că nu gavareste nimic de o vreme, măcar să spună dacă Budai asta bate câmpii?

Ăla de la energie, după ce tot promitea marea cu sarea, că ia el măsuri și face, ne-a lăsat pur și simplu să ne descurcăm cum putem.

Am început să mă cam satur de performanțele guvernării actuale. Înțeleg că am trecut prin situații critice greu de anticipat și de gestionat. Mă refer la Covid, la răzbelul de lângă noi ce nu se mai termină și la criza economică ce abia s-a „lansat”. În timp ce alții se dau cu capul de tocul ușii și caută soluții, ai noștri de la guvernare pur și simplu ne duc cu…plăcuța suedeză.

Când mă gândesc că abia am început să scurmăm în criză economică, mă apucă durerea de cap.

Ce-i curios, pe ăștia de la guvernare ce se țin doar de declarații, nu-i apasă nici măcar o migrenă la nemulțumirea publică în creștere.

Probabil nemulțumirea nu-i încă prea contodentă să doară, răbdare, vine și ea.

Tagged: