Locatarii unui bloc din Timișoara cred că sunt martorii unei infracțiuni de înșelăciune și de însușirea unor foloase necuvenite

Spread the love

Loading

În anul 2019, la Timișoara, pe strada Eugen Cuteanu, la nr. 16, în blocul de locuințe E5, o femeie a cumpărat apartamentul cu nr. 8.

Calin Ana Maria, născută la 13 martie 1952, în orașul Sulina, din Delta Dunării, după ce a lucrat mulți ani în Germania, după ce s-a pensionat s-a gândit să se întoarcă în România și a ales Timișoara.

În aprilie 2020 femeia s-a îmbolnăvit de covid și după câteva zile a decedat, dar în timpul cât a fost bolnavă a dat cardul bancar unei vecine, cu nume predestinat Vulpe Ana Maria. După câteva zile femeia a decedat și nu se știe ce s-a întâmplat cu banii din cont, dar e drept că vecina s-a ocupat cu ceremonia de înmormântare. Urmașii nu au fost anunțați și vecina s-a făcut stăpână pe aprtament și pe contul bancar și cu complicitatea președintelui asociației de locatari de bloc au trecut sub tăcere decesul.

Cei mai apropiați locatari de femeia decedată susțin că aceasta avea doi copii, care munceau în străinătate și avea și rude în Dobrogea și Brăila. Dar aceștia nu au fost anunțați și există suspiciunea că se derulează fapte ilegale de a pune mâna pe apartament cum a pus mâna și pe banii din contul bancar.

Există suspiciunea că vecina și președintele asociației de locatari  de bloc au pus la cale să pună mâna pe apartament, deși conform legii președintele avea obligația să anunțe instituțiile statului pentru a găsi moștenitorii.

Locatarii care ne-au semnala au declarat: „Noi trebuie să ne facem datoria de cetățeni să anunțăm rudele ca să vină să-și revendice dreptul al moștenire și să nu permitem președintelui de scară și vecinei să fure un apartament care nu este a lor”.

În acest sens acest articol ar putea intra în atenția poliție pentru a clarifica situația apartamentului și tot ce se leagă de moștenitorii femeii decedate.

Tagged: