Locuiesc într-o casă în mijlocul unui sens giratoriu de 40 de ani

Spread the love

Loading

O familie din Țara Galilor, care locuiește de mai bine de 40 de ani în mijlocul unui sens giratoriu aglomerat, a dezvăluit că locația neobișnuită „nu-i deranjează”, dar este un coșmar să încerci să organizezi livrările, deoarece șoferii nu găsesc casa.

Clwyd Howatson, în vârstă de 64 de ani, și soția sa Anwen, în vârstă de 60 de ani, locuiesc într-un bungalou în mijlocul unui sens giratoriu de pe centura Denbigh A525 din Denbighshire.

Casa lor a fost înconjurată de cinci intersecții încă de când a fost construită ocolirea din pitoreasca Vale of Clwyd din nordul Țării Galilor.

Domnul Howatson, un constructor și electrician dintr-o familie mare, a locuit în sensul giratoriu de peste 40 de ani și spune că este „aproape tot ce știu”, adăugând că planul familiei sale de a rămâne acolo mulți ani de acum înainte – în ciuda problemelor legate de livrări și posibile accidente.

Familia a devenit un element de bază în zonă, încât a devenit cunoscută sub numele de „Howatson Corner” – deoarece vecinii lor de peste drum sunt și ei membri ai familiei.

Întrucât au insistat că nu au de gând să se mute, cuplul a glumit: „Nu îl vom scoate niciodată pe Clwyd de aici decât în ​​sicriul lui”.

Casa albă se află în mijlocul sensului giratoriu mare, cu o alee care duce la un moment dat direct pe șosea.

Până în anii 1960 a existat o cale ferată în apropiere. Acum, pe lângă bungaloul cu patru dormitoare trec zilnic de mii de șoferi care folosesc traseul pitoresc A525, care se îndreaptă de la coastă.

Doamna Howatson, în vârstă de 60 de ani, a declarat „Cele două întrebări principale care ni se pun sunt „cum ieșiți din sensul giratoriu și dacă este zgomotos?” Dar traficul merge doar într-un singur sens, așa că nu este atât de greu să ieși”.

Dar la sfârșitul anilor 1970 au fost depuse planuri pentru sensul giratoriu după finalizarea ocolirii și au început lucrările de construcție.

Lui David John și Eirian li sa spus că nu pot construi un alt bungalou pe mica lor exploatație și au refuzat să-și dezrădăcineze familia, așa că au rămas pe loc, deoarece sensul giratoriu a fost construit în jurul lor.

Sensul giratoriu a fost finalizat în 1980, moment în care David John a murit, din păcate.

Acum, în 2022, bungaloul rămâne în mâinile familiei Howatson – și este un stup de activitate cu șapte copii și 12 nepoți care vizitează regulat.

Domnul Howatson a spus că locuința în sensul giratoriu este un început grozav de conversație, iar oamenii tind întotdeauna să pună aceleași întrebări: „Prima este întotdeauna: „Cum ajungi la casa ta?” ceea ce se explică de la sine cu unitatea în partea de jos.

El a adăugat că zgomotul nu le afectează prea mult viața de familie.

„Avem geamuri duble, așa că nu este ceva care ne deranjează, iar drumul devine foarte aglomerat doar în orele de vârf, care sunt doar de câteva ori pe zi. Pe de altă parte, coborârea din sensul giratoriu poate fi o mică provocare. Când oamenii se află într-un sens giratoriu, nu se așteaptă să iasă cineva din sensul giratoriu în sine, așa că primim câteva duble. Poate fi și puțin ciudat dacă cineva te lasă să pleci pentru că cineva ar putea veni pe cealaltă bandă, dar nu prea avem probleme cu asta, avem tendința de a aștepta până când este puțin mai liniștit.”

Aranjarea livrărilor este o provocare mai complexă, totuși, fiind mult mai complexă, deoarece șoferii ratează inițial că casa lui Howatson se află pe sensul giratoriu, și nu pe un drum din apropiere.

Domnul Howatson a spus: „Împărtășim același cod poștal ca și casele din jurul nostru, așa că poate dura ceva timp până când șoferii își dau seama că adresa pe care o caută se află în sensul giratoriu, dacă nu au mai fost înainte.

În ceea ce privește prăbușirile, el a spus că nu a văzut niciun incident grav în cei 40 de ani în care trăiește acolo, dar a adăugat că atunci când a fost construit sensul giratoriu, unii oameni îl vor ocoli pe drumul greșit.

SURSA se poate citi AICI

 

Tagged: