Locuri misterioase pe Terra interzise pentru turiști – Pine Gap Australia (II)

Spread the love

Loading

730ff609e1De-a lungul anilor stația de la Pine Gap a intrat în atenția publicului prin raportarea unui aflux de OZN-uri în zonă. 

În 1973, un turist aflat într-o rulotă în apropiere de Pine Gat a văzut un arbore vertical de lumină albastră, care provinea din zona bazei. Un OZN, de culoare gri, cu un halo galben în jurul marginii sale de peste 100 metri în diametru plana deasupra bazei. Un fascicul albastru strălucitor și  subțire, ca o tijă, s-a extins încet de la OZN la bază. Câteva minute mai târziu, fasciculul de lumină s-a retras doar pentru a fi urmat de un fascicul albastru similar pornind încet de la baza discului. A urmat o rază de culoare de aurie, care a apărut foarte apropiată de cea albastră.

Acest proces a continuat timp de aproximativ patruzeci de minute și s-a încheiat când discul a făcut niște oscilații rapide „aprins ca un semn de neon” și a urcat vertical, la o viteză foarte mare.

În 1975 a fost raportat în apropierea bazei Pine Gap un obiect alb, de mărimea unei antene din perimetrul bazei,  care dintr-o dată a sărit în aer și a dispărut rapid. 

În anul 1980 se raporteză trei OZN-uri în formă de cadă de baie, care au zburat încet deasupra bazei și apoi unul câte unul a dispărut într-un tunel din interiorul bazei. 

 

În 1984, cinci martori au văzut vehicule în mișcare în jurul bazei principale și grupuri de persoane îmbrăcate în combinezoane adunate în jurul antenelor. Dintr-o dată un fascicul de lumină aurie a răsărit din centrul zonei radomului de câțiva metri în lățime și în câteva secunde a devenit extrem de intensă. Părea aproape solidă. Fasciculul brusc s-a întrerupt și apoi a pulsat de mai multe ori. Apoi s-au apropiat de cinci OZN-uri. Patru au fost într-o formație în formă de romb, iar a cincea, care semăna cu un cilindru urma pe cele patru  la o distanță de aproximativ două mile. La un momendat cele patru obiecte mai mici s-au transformat în cercuri mici. OZN-ul cilindric s-a oprit deasupra bazei Pine Gap. Toate cele cinci OZN-uri au trimis spre bază fasciculele de lumină albastră, iar din zona central a bazei li s-au răspuns cu fascicole de lumină aurie. 

Cele patru OZN-uri mai mici au început să se rotească în jurul fasciculului emis de bază și să se înalțe pe vertical, apoi au revenit în spirală în jurul luminii aurii spre bază. În apropiere de pământ au accelerat și au dispărut în câteva secunde. 

În zilele următoare au fost observate șapte OZN-uri , din care unul avea o formă de minge argintie și din când în când se vedea pâlpâirea unei lumini albe. După un timp toate OZN-urile au dispărut accelerând la viteze mari.

în 1998, martorii au văzut un OZN mare și strălucitor, de mărimea unei mingi de baschet, care a dispărut la sud. În timpul observației acestui OZN emisiile radio s-au intrerupt. De obiectul neidentificat s-au apropiat un grup de formă triunghiulară de cinci lumini mai mici, care au dispărut dintr-odată. 

Alte surse spun că în 1996 au fost văzute în perimetrul bazei lumini portocalii, un martor ocular a numărat patruzeci de fascicole, care format două formațiuni distincte.  Primul a format un cerc de 19 lumini, care a plutit timp de aproximativ cincisprezece minute. Apoi, douăzeci și unu de lumini similare s-au deplasat în 2 linii drepte de la est la vest, după care au format o singură linie dreaptă.

Ambele formațiuni s-au deplasat spre vest și s-au pierdut din vedere. 

Tot în același an un OZN cu lumină albastră a aterizat la aproximativ 10 km vest de Alice Springs. Mai mulți martorii au văzut că obiectul era de aproximativ paisprezece metri diametru, cu o bază plată, cu linii luminoase de la bază spre vârf. Când martorii s-au apropiat o lumină albastră a format un halo în jurul ei și s-a auzit  un zgomot asurzitor. OZN-ul a zburat apoi spre Pine Gap.

Un australian a pretins că a fost luat la bordul unui OZN și transportat la o bază de sub Pine Gap. El susține că în această bază există dovezi de legătură între extratereștrii și armată, între extratereștrii și guvernul American. Tot el susține că Pine Gap este un sistem de ghidare OZN, deoarece OZN-urile au fost observate care zboară într-o linie dreaptă spre sau dinspre stația Pine Gap. 

Oamenii de știință au căutat o explicație a fascicolelor de lumină și l-au adus în actualitate pe celebrul inventator Nikola Tesla. Acesta în 1899 a inventat un proces de a trimite energie electrică fără fir, prin transmiterea fluxului energetic sub formă de valuri în scoarța terestră și atmosfera superioară. Tesla putea transmite cantități aproape nelimitate de energie pentru orice loc de pe glob. SUA are un emițător de joasă frecvență la Polul Sud, care folosește  procesul lui Tesla, cu excepția faptului că acesta poate fi reglat la o frecvență de 7 Hz.

Keith Basterfield, implicat în domeniul cercetării OZN încă din 1968, a scris în articolele sale că în 1988, în Adelaide, Australia, nu departe de Pine Gap, un om a raportat că el a avut două comunicări cu extratereștrii printr-un implant în ureche. El a mai dezvăluit că ar fi suferit două experiențe ieșite din corp, în timp ce el a fost la bordul unui OZN.

Din alte surse, se afirmă că foștii oameni de știință naziști au început să lucreze la aeronava hipersonică numit Aurora la Area 51 din Nevada. Aurora poate zbura la 8.000 de mile pe oră, de 6 ori viteza sunetului și se presupune că a fost adusă la  Pine Gap. Aceste aeronave Aurora au fost văzute la  aterizare pe timp de noapte la RAF Machrihanish, Scoția, pentru realimentare. Aeronavele se alimentează cu metan lichid în aer și au o formă  triunghiulară dotate cu patru lumini. Cercetarea pentru navele Aurora s-a mutat la Pine Gap și se crede că stația a devenit o nouă Zonă 51.

Alte surse informează că în Zona Pine Gap s-a construit un oraș subteran pentru elitele politice americane. În caz de război nuclear aici se va  ascunde guvernul American și elitele armatei. 

Adepții conspirațiilor cosmice cred cu siguranță că ne confruntăm cu tehnologia extraterestră în această bază militară ultra secretă.

Concluzii

Atâta timp cât într-un proiect guvernamental, fie el benefic, nu există transparență, dă frâu liber amatorilor de conspirații. În plus datorită internetului informațiile circulă neoprite și se formează la grupuri mari de populații sentimentul de suspiciune față de guvern și față de oamenii politici. 

 

Surse: bibliotecapleyades.net, aliceairport.com.au, thelivingmoon.com, afp.gov.au