LOVIT DE NEGURA ÎNȚELEGERII

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim


Până la urmă oare cine tot face jocurile politice-n țară asta? Începe să-mi sune a adevăr ce tot țipă fraierul ăla de Orban, cel puțin din postura “tot pățitul priceput”, doar a fost cu și între ei, ăia care păpușează.

Îmi exprim ignoranța și nedumerirea pe subiectul Câtzu. Că să fiu înțeles corect, o tot repet de câteva luni, nu acum când a picat în cap (un fel a spune, i se va găsi și lui loc, cum i s-a găsit și genialei Dăncilă).

Mă repet că întrebare, până la urmă cine-i individul asta, de apare bun la toate, la finanțele băncilor unde se spune că a speculat, în Parlament la comisia de profil, ca ministru, ca prim ministru, ca președinte de partid și de Senat, când omul n-a șocat niciodată prin discurs tehnic sau măcar politic.

De omul ăsta se leagă o îndatorare atroce a României în 3 ani, fără efecte vizibile sau mai corect fără a se cunoaște pe ce. Singură lui performanță o reprezintă faptul că total aiurea și nemeritat, o să-i rămână poză pe pereții de la Guvern și de la președenția Senatului.

Acum apare individul și are tupeul să spună că alianța cu PSD-ul n-a fost cea mai bună, crezând că am uitat ferocitatea cu care a distrus o altă alianță, pe care o desființa cu o groază de argumente.

Fără a fi un suporter USR-ist, dar uite cum ajungi să le dai dreptate când cereau trimiterea-n tribune a individului.

Chestia cea mai periculoasă n-o reprezintă însă el, ci păpușarul și gașca aia de hahalere ce se dădeau echipa câștigătoare și care prin dosarele pe care le au la păstrare, sunt cu fuduliile ținute-n mâna cui trebuie.

Bănuiesc că ne așteaptă vremuri nasoale rău, după mizeria de Covid, răzbelul din vecini, Guvern, criză de toate felurile, pensionari deja disperați, bani împrumutați și dispăruți și păpușari care-și joacă doar interesele personale în dispreț complet față de populație.

În concluzie, până la urmă (repetiție intenționată) cine este și ce mare ….KKT a făcut acest Câtzu pentru nația asta, poate mă lămuriți și pe mine, sunt complet ignorant după cum spuneam. Probabil așteptăm s-o vedem iar ministru pe „policompetenta ” aia de Ralucuța, poate face pereche cu priceputa de Firea.

Nu-i exclus să-l auzim și pe ăla din Galați că visează funcții. Despre Bode, chiar sunt lovit de negura înțelegerii, cum de-i bun la toate, oare ce grad are?

După cum spuneam, aprilie ăsta face mișto tare de noi!!!

Sursă foto Câțu – zf.ro

Sursă foto Orban – psnews.ro

Tagged: