Lucruri în formă de organ sexual feminin

Spread the love

Loading

În lumea de astăzi informația circulă cu viteză mare

și poți afla întâmplări și lucruri neobișnuite, uneori hilare.

Și interpretările pot fi în aceeași măsură.  

lucruri in forma de sex femininUn stadion din Qatar găzduiește Cupa Mondială din 2022 și privit din avion arată ca un organ sexual feminin și a fost numit, în bătaie de joc, Stadion Vagin. 

Autoritățile din Qatar pretind că stadionul  are o formă de barcă tradițională,  numită în limba arabă dhow qatarez, dar chiar și unii dintre cei mai reputați jurnaliști din mass-media susțin că asemănarea este tulburătoare.

O clădire din Chicago, mai stilizată, a stârnit controverse și a intrat în folclorul stradal.  Un zgârie nori, unde își are sediul corporația  Communications Building Crain, a fost finalizat în 1983. Noutatea față de celelalte clădiri era o fantă verticală proeminentă în partea din față. Legenda urbană afirmă că clădirea a fost proiectată de o femeie bolnavă, cu ură față de bărbați. 

Adevărul este că asemănarea vaginală este accidentală, iar arhitectul din spatele ei este de sex masculin. Dar povestea persistă, și locuitorii o repetă cu un sentiment de mândrie. În zadar arhitectul susține că asemănarea cu un organ sexual feminin este accidentală, localnicii se bucură și transmit oral legenda.

 

În 2015, au existat tot felul de omagii la Cupa Mondială de Rugby din Marea Britanie, de la pub-uri care aveau oferte special, la supermarketuri, care ofereau prețuri mici la bere. Fiind un moment bun pentru un fan al sportului, un proprietar de fast food, pe nume Morrisons, a decis să gătească o pizza în formă de minge de rugby. Din păcate, cumpărătorii, cu ochi de vultur, au sesizat că pizza seamănă cu o parte anatomică feminină. Unii s-au amuzat de situație, iar alții au rămas nedumeriți. 

O femeie, pe nume Sam, a cumpărat o rochie și când i-a arătat-o soțului ei acesta i-a spus că rochia seamănă cu o grămadă de vagine. Din acel moment rochia a avut o altă semnificație pentru ea și în ciuda soțului și-a făcut și fotografii.

Pâine cu cremă de căpșuni. În cel mai mare lanț de magazine FamilyMart, din Japonia, se comercializează pâine cu cremă de căpșuni, care au formă de organ sexual feminin. Clienții le văd și râd și cer „necenzurate!”, iar cei mai hâtri cer „obscena!”.

O canapea de 20.000 de dolari a fost pusă la vânzare pe site-ul Craigslist din Troy, Michigan. Imediat cârcotașii au numit-o Vaginul Canapea. Designul imită șase organe sexuale feminine.  

O plantă carnivoră, care mănâncă muște, se numește Venus Flytrap. Botaniștilor au observant că floarea seamănă cu un vagin, motiv pentru care i-au adaugat numele de Venus (zeița greacă a dragostei și sexului).

Planta are o formă ovală, are cili-păr, un interior roz, și mucilagii secretate, care este, în esență, un lubrifiant scurs din plantă. Asemănarea îi contrariază nu numai pe botaniști dar și pe cei care o văd prima dată.

Un tată și-a făcut timp pentru o zi să meargă cu fiul său să se joace la parcul de lângă promenada din Campbeltown. El a fost șocat când a văzut jocurile gonflabile. Frank Ronald, de 37 de ani, a scris pe Facebook: „Doar în Campbeltown veți găsi echipamente de joacă în formă de vagin.”

În munții Danxiashan, din partea de nord a provinciei Guangdong, din China, există un masiv muntos bine-cunoscut pentru aspectul său unic de culoare roșie și se numește „parc gol”. În acest munte există  peștera vagin.  

La 13 februarie 2010, muntele a fost aprobat de către UNESCO, pentru a fi inclus pe prima listă de 28 de geoparcuri din lume. 

În partea de sud, în aceeași provincie, s-a deschis pentru public un Muzeu al Sexualității. Muzeul acoperă 2.400 de metri pătrați și este împărțit în șase zone de expoziție, cu douăsprezece teme, inclusiv „Sex în Waters și Muntii”, „Sex în Phallism”, „Sex în caractere chinezești” și „Sex și literatură”. Muzeul Sexualității este considerat a fi cel mai mare din țară, pentru care s-au investit  15 milioane de yuani (circa 2.075.237 de euro) de Școala Economică și Comerț Humen, din Dongguan City.

Muzeul este o integrare perfectă a culturii sexuale și a turismului, a declarat șeful parcului și este deschis numai pentru adulți.

Sursa: dontstopliving.net, thefrisky.com, oddee.com, theguardian.com, twitter.com, unilad.co.uk, someecards.com, dangerousminds.net, 1.gravatar.com, cdn.mamamia.com.au, thebloggerslounge.wordpress.com, mtdanxia.weebly.com

Vaginul Stadium

pizza in forma de vagin

cladire chicago

a99603 vagina shape 6 dress

a99603 vagina shape 8 bread

a99603 vagina shape 7 couch

a99603 vagina shape 9 rock

a99603 vagina shape 4 flytrap

11027461 903201076378387 497610092724907981 n