LUGOJ: CONCERT DE CRĂCIUN AL CORULUI “ION VIDU”

Spread the love

Loading

Corul Ion Vidu Lugoj 1aCa în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, corul “Ion Vidu” al Casei de Cultură a Municipiului Lugoj, dirijat de prof. dr. Lucian Oniţa, va prezenta duminică, 20 decembrie 2015, de la ora 18.oo, în impozantul Hol al Universităţii Europene Drăgan Lugoj, cu prilejul Sărbătorii naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi al Zilei Lugojului, tradiţionalul Concert de Crăciun. Cu un repertoriu deosebit şi extrem de variat, cuprinzând colinde şi cântece de Crăciun din muzica românească şi universală, concertul nostru doreşte să aducă, ca de fiecare dată, atmosfera magică a Crăciunului în inimile tuturor celor prezenți la eveniment.

Soliştii concertului vor fi sopranele Ioana Mia Iuga și Maria Virginia Onița, tenorul  Daniel Zah şi baritonul Bogdan Sărăcin.

 

Pentru întregirea spectacolului sunt invitați să participe, alături de corul lugojean, Formația de Muzică de Cameră a Facultății de Muzică din Timișoara, precum și actrițele Teatrului Municipal,,Traian Grozăvescu” Lugoj, Maria Voronca și Ileana Căprariu.

Intrarea va fi liberă.

Vă aşteptăm cu drag!