Lugoj: Delegaţie din Serbia

Spread the love

Loading

vizita serbiaJoi, 26 martie, Primăria Municipiului Lugoj a fost gazda unei delegaţii din Kikinda, Serbia. Oaspeţii au fost primiţi la ora 10.30 de către prof. ing. Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.

Delegaţia din ţara vecină l-a avut în frunte pe Svetislav Vukmirica, parlamentar care a fost însoţit de Saşa Tanackov, secretar pentru dezvoltare economică şi turism în cadrul municipalităţii Kikinda şi de Nikola Lukaĉ, membru în conducerea regiunii Banatului de Nord.

La întâlnire au participat Adalbert Batkai, fost antrenor şi promotor important al judo-ului în municipiul Lugoj, Dorin Horvath, director în cadrul C.S.Ş. Lugoj precum şi antrenori de la secţia de judo a C.S.Ş. Lugoj.

 

Primarul Francisc Boldea a urat bun venit oaspeţilor, a făcut o scurtă prezentare a Municipiului Lugoj şi a activităţilor culturale şi sportive care se desfăşoară în oraşul nostru

Oaspeţii şi-au manifestat interesul pentru o colaborare cu municipalitatea noastră în domeniul turismului sportiv şi în eventuale proiecte comune legate de infrastructura sportivă. Primarul municipiului a prezentat iniţiativa municipalităţii de modernizare a sălii de judo şi a invitat oaspeţii la inaugurarea acesteia, care va avea loc în luna iunie. În încheiere oaspeţii l-au invitat la rândul lor pe edilul şef să viziteze oraşul Kikinda cu prilejul stagiului de pregătire pe care echipa de judo a C.S.Ş. Lugoj îl va efectua în luna aprilie a acestui an.