Lugoj – Înscrierea copiilor la creşă pentru anul şcolar 2017 – 2018

Spread the love

Loading

copii cresa

În perioada 3 – 15 iulie 2017, la sediul Serviciului Creşe, situat pe Aleea Brazilor Nr.3, Lugoj, se pot depune dosarele în vederea înscrierii copiilor la creşă pentru anul şcolar 2017 – 2018. Dosarele urmează a fi analizate în baza criteriilor stabilite pentru departajarea copiilor la înscriere, lista cu copiii admişi fiind stabilită în limita locurilor disponibile existente.

   

Beneficiarii serviciilor acordate de Serviciul Creşe sunt copiii cu vârste cuprinse între 2-3 ani, declaraţi apţi din punct de vedere medical pentru a frecventa colectivitatea şi ai căror părinţi au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Lugoj.    

 

Actele necesare înscrierii la Creşă sunt;

a. cererea de înscriere;

b. copie xerox după certificatul de naştere al copilului;

c. copie xerox după actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali, certificatele de naştere ale fraţilor minori şi, după caz, copie a hotărârii/sentinţei de plasament  sau a sentinţei de încredinţare  în vederea adopţiei;

d. copie xerox după certificatul de căsătorie al părinţilor / sentinţă de divorţ / copie certificat de deces (unde este cazul);

e. dosar plic.

 

Lista nominală cu copiii admisi în creşe va fi afişată la avizierul de la sediul Serviciului Creşe – Aleea Brazilor Nr.3, Lugoj pe data de 17 iulie 2017.

Numărul de locuri disponibile în cadrul Serviciului Creşe este de 59 pentru perioada septembrie 2017 – iunie 2018, după cum urmează: 

– 20 locuri în cadrul Creşei nr.1 situată în Lugoj, Aleea Brazilor nr. 3; 

– 20 locuri în cadrul Creşei nr.2 situată în Lugoj, str. Ceahlăului nr. 21; 

– 19 locuri în cadrul Creşei nr. 3 situată în Lugoj, str. Ep. Dr. I. Balan nr. 17.

 

Informaţii detaliate despre înscriere se pot obţine la Serviciul Creşe, cu sediul pe Aleea Brazilor Nr.3, Lugoj.

D.A.S.C. Lugoj

Foto: ziarulactualitatea.ro