Lugoj: Primarul Francisc Boldea în vizită la Jena

Spread the love

Loading

boldea a vizitat jena germaniaO delegaţie oficială a Municipiului Lugoj efectuează în aceste zile o vizită în oraşul înfrăţit Jena, din Germania, la invitaţia primarului Albrecht Schröter pentru a lua parte la evenimentele care vor avea loc cu ocazia Zilei Unităţii Germane. Din delegaţie fac parte domnul Mircea Ghera, directorul societăţii Salprest, domnul Dan Florea, directorul tehnic al societăţii „Meridian 22” şi Horst Meixemberger responsabilul pentru relaţiile de colaborare dintre „Meridian 22” şi Jena.

Pe parcursul vizitei vor avea loc întâlniri oficiale cu autorităţile locale, în cadrul cărora se vor aborda teme de interes comun în vederea menţinerii unor strânse legături între cele două oraşe. În perioada 2-3 octombrie se va participa la inaugurarea unui nou sediu al Serviciului public de salubrizare al oraşului, la deschiderea unei expoziţii având ca temă Primul Război Mondial şi la manifestările dedicate Zilei Unităţii Germane.

 

Ca ecou al vizitei primarului Albrecht Schröter la Lugoj, din martie anul curentîn vederea definitivării unui plan de ajutor pentru două instituţii din municipiul nostru, se vor prelua în cadrul acestei vizite o parte din lenjeriile de pat promise Spitalului municipal „Dr. Teodor Andrei”.

Relaţia excelentă de prietenie care ne leagă de oraşul Jena continuă şi sperăm ca această vizită să deschidă noi posibilităţi de colaborare între oraşele noastre.