Lugoj – Program gratuit de testare a personalului didactic înainte de începerea școlii Program de testare gratuită a cadrelor didactice și a personalului care activează în cadrul cabinetelor medicale școlare

Spread the love

Loading

Municipalitatea lugojeană a inițiat un program de testare a personalului didactic înainte de începerea școlii. „Elevii trebuie să se întoarcă la școală, dar în prealabil, trebuie să ne asigurăm că întreg personalul din învățământ este testat pentru a nu fi contaminat cu noul coronavirus astfel încât să prevenim eventuale cazuri de îmbolnăvire a elevilor în școlile lugojene.

De aceea am alocat fonduri pentru testarea gratuită a: personalului didactic, personalului didactic auxiliar, personalului nedidactic din toate instituțiile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal din municipiul Lugoj. De asemenea este inclus în acest program de testare gratuită și personalul care activează în cadrul cabinetelor medicale școlare.

Directorii de instituții școlare vor preda tabelele cu întreg personalul mai sus menționat, iar în perioada 7- 11 septembrie, la Spitalul Municipal va avea loc testarea. Voi comunica personal fiecărei școli detalii privind modul de desfășurare a testării.

Fiecare unitate școlară va descărca de pe pagina de web a Spitalului Municipal ( www.smlugoj.ro ) documentele care trebuie completate de către personal în vederea testării. În plus, prin rectificare de buget vom suplimenta încă odată banii pentru fiecare școală în vederea achiziționării de materiale de protecție și dezinfectant.

Din luna octombrie vom ajuta toți elevii din Lugoj cu cele necesare pentru a preveni acest nemernic de virus care afectează deopotrivă elevi, profesori, părinți și bunici și perturbează desfășurarea normală a întregului proces de învățământ” a declarat prof. ing Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *