LUGOJ – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

Spread the love

Loading

31 MAI 2107 între orele 11,00-14,00  – PARCUL GEORGE ENESCU

Afis ziua copilului

Aproximativ 300 de elevi, profesori şi voluntari reprezentanţi ai mai multor instituţii şi asociații care au ca activitate principală educația non formală (Smart Kreativ, FOA, ”Educația fereastră spre viitor”, ProBaschet, Centrul Educativ Socio Sanitar ”Sf. Ioana Antida”, After School Margina, TipTop Timișoara) sunt pregătiţi să ofere  câteva ore de distracţie, energie  şi talent  cu ocazia ”Zilei Internaţionale a copilului”.

 

Miercuri 31 mai între orele 11-14 pentru 3 ore Parcul George Enescu se va transforma într-un spaţiu al distracţiei cu numeroase provocări şi surprize. 

Pe aleile parcului sau la umbra arborilor vor fi răspândite mai multe ateliere la care copiii sunt așteptați să participe activ: pictură pe față, desene pe asfalt, jocuri sportive, dans și aerobic, micii meșteri, ateliere muzicale, experimente științifice, teatru de păpuși, ateliere de creație artistică, trasee aplicate.

Timp de o oră copii vor avea ocazia să se distreze cu  animatorul NINI, sau să fie fascinați de numerele de magie pentru copii  ale magicianului Ovidiu. 

Nu vor lipsi reprezentații de dans modern, dansuri populare, mini recitaluri de muzică ușoară și populară toate reunite în cadrul unui spectacol artistic. 

Invitații speciali din acest an sunt ”Mako Jump” un grup de copii din Mako câștigători a numeroase premii la concursurile de sărit coarda. 

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei și al Consiliului Local Lugoj.

Jocurile din lemn au fost realizate de  către Clubul Copiilor iar materialul lemnos a fost oferit de către firma SC Luel Procust.

Program Ziua Copilului