Lugojeni nu vă lăsați manipulați de infractorul Claudiu Buciu

Spread the love

Loading

claudiu buciu si consilierul bucuresti

Infractorul Claudiu Buciu, inculpat într-un dosar de dare de mită la București face parte dintr-o firmă cu sprijin german, care construiește magazine Kaufland. În acest context, construcția magazinului Kaufland din Lugoj este motivul atacului furibund împotriva primarului Francisc Boldea și se încadrează la infracțiunea de șantaj.

Primarul Lugojului nu a ținut cont de amenințările lui Claudiu Buciu și contrucția unui magazin Kaufland a fost propusă pentru dezbatere publică. Astfel lugojenii vor hotărâ oportunitatea unui magazin Kaufland și nu un infractor inculpat într-un dosar de dare de mită.  

Felicitări domnule primar Francisc Boldea că nu ați permis unui infractor, fie el nepot, să vă manipuleze împotriva interesului public lugojean.  

Nu a trecut decât doar câteva zile de la publicarea articolului “Cât de dator a rămas Claudiu Buciu fostului primar Marius Martinescu?” și presa a explodat și a scos la iveală faptul că infractorul Claudiu Buciu este inculpat într-un caz de dare de mită, așa cum reiese din rechizitoriul procurorului DNA.

Solomon Wigler, fostul consilier al lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului București la patru ani închisoare cu executare, după ce a primit 204.000 de euro mită de la lugojeanul Claudiu Alexandru Buciu, administratorul firmei BMC Invest SRL Lugoj.

Văzând că nu poate construi în capitală magazine Kaufland, Cludiu Buciu s-a gândit să construiască în Lugoj, dacă se poate, pe banii noștri ai lugojenilor.

Premeditatea infracțiunii de șantaj reiese din atacurile fără precedent și fără discernământ în rețelele de socializare, prin finanțarea ziarului Cetățeanul și a mercenarilor de la acest ziar. Prin aceste acțiuni de denigrare, dezinformare, Claudiu Buciu încearcă să manipuleze lugojenii pentru a-l obliga pe primarul Francisc Boldea să-i facă facilități la construcția unui magazin Kaufland la Lugoj.

În infracțiunea de șantaj complicii lui sunt Liviu Brândușoni, fiul unui fost nomenclaturist comunist și Doru Iacob, un fripturist crescut la trustul de presă a lui Drăgan. Pe lângă mercenarii de la Cetățeanul ca și complici sunt și liberalii, nemulțumiți de realizările actualului primar, care în cele două mandate a dovedit că este cel mai bun primar al tuturor timpurilor și realizările lui o demonstrează. Lugojenii nu sunt orbi ca să nu le vadă și să nu le prețuiască.   Grigore Popescu