„Lupta împotriva corupției” o cacealma progresistă facută doar pentru a băga adversarii la închisoare. DNA și SRI a MUȘAMALIZAT MARILE DOSARE DE JAF de ZECI DE MILIARDE din România

Spread the love

Loading

Unde erau „Patrioții – PATRIHOȚII” de la SRI când țara a fost și e jefuită mai ceva ca-n codru

Petre Țuțea: „Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii.”

Una dintre cele mai mari hoții postdecembriste clasate de DNA. DNA a clasat dosarul EADS. Scapă de acuzații toți cei implicați.

DNA a clasat dosarul EADS. Scapă de acuzaţii fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, Dinu Pescariu, omul de afaceri Dinu Florică şi Cătălin Harnagea (fost şef SIE).

Dosarul EADS a fost clasat de procurorii DNA la începutul lunii noiembrie, arată instituţia într-un răspuns pentru MEDIAFAX, precizând că soluţia a fost dispusă pentru că fapta nu e prevăzută de legea penală şi că nu există probe care să arate că o persoană ar fi săvârşit infracţiuni.

DNA a clasat dosarul EADS. Scapă de acuzaţii fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, Dinu Pescariu, omul de afaceri Dinu Florică şi Cătălin Harnagea (fost şef SIE)

DNA a clasat dosarul EADS. Motivul? Fapta nu e prevăzută de legea penală şi nu există probe

„La data de 05 noiembrie 2018, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, au dispus clasarea dosarului penal la care faceţi referire, conform art. 16 alin 1, lit. b (“fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege”)

şi c (“nu există probe că o persoană a săvârşit infracţiunea”) din Codul de Procedură Penală.

Considerentele pe care s-a întemeiat această soluţie au avut la bază faptul că în urma cercetărilor efectuate, fiind epuizate toate mijloacele probatorii, nu au reieşit probe din care să rezulte, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că faptele pretins a fi săvârşite întrunesc condiţiile de tipicitate ale infracţiunilor de corupţie şi asimilate celor de corupţie reţinute cu ocazia începerii urmăririi penale faţă de faptă (in rem)”, arată DNA, într-un răspuns pentru MEDIAFAX.

sursa:Mediafax.ro

 

Rețeaua Progresistă – UE, Klemm (să sperăm că nu mai are mult și-l schimbă Trump), Iohannis, Cioloș, ONG – SOROS, DNA, SRI, CSM, PNL, USR, Procuror General, Divizia Presă – HotNews, Ziare.com, Adevărul, Gândul, România Liberă, România Curată, Revista 22, Contributors.ro, , SRI TV 1 și 2 – Realitatea TV, Digi24, sunt toată ziua în gură cu „

Marile Jafuri petrecute în România în ultimii 27 de ani (multe recente însă), sunt fie Mușamalizate fie nu sunt nici măcar investigate de DNA, DIICOT, Procuratură etc.:

În aceste dosare sunt ZECILE DE MILIARDE DE EURO FURATE din avuția națională, care nu au fost investigate de nimeni NICIODATĂ sau care au fost mușamalizate. Investigarea acestor furturi și nu nişte mizilicuri ar fi însemnat o ADEVĂRATĂ LUPTĂ ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI.

Această e O MARE PALMĂ și pe OBRAZUL SRI. Unde erați „Patrioților” de la SRI când țara a fost și e jefuită mai ceva ca-n codru, și voi o aveți ÎN PAZĂ INFORMAȚIONALĂ prin Fișa Postului? 

 Sursa – fluierul.ro