MAI SCUTURAȚI PLOPUL, BĂIEȚI!

Spread the love

Loading

Autor: dr. Paul Ichim

Am o nedumerire-n ultimele zile. Parcă aproape toată presă n-are alt subiect decât Udrea.

Să lămuresc ceva din start, n-am fost și nici nu sunt, de nici o culoare, simpatizant al duduiei. Aș completa acum câte ceva despre percepția avută asupra personajului de-a lungul vremii, dar nu vreau să fiu indecent.

Să revin, doar atât a reușit Justitica noastră, ea este singură prinsă cu mâna-n sarmalele de stat și cu smântâna corupției pe degete? Adică statul asta a fost devalizat la greu în 3 decenii doar de câțiva oameni?

Pe lista celor ușchiți din țară sunt mai mulți condamnați și văd că nu se omoară nimeni să-i recupereze că pe blondă.

Parcă era unul Ghiță, pe el nu-l mai vreți la păstrare aici?

Acum înțelegeți de ce blonda declara cu tupeu că-i discriminată?

La cât s-a furat pe aici, la câte au fost scrise și documentate, ar fi trebuit că specialii să-și merite banii, dar ei sunt ocupați cu chestii mărunte, alea pentru plebe. Citeam mai zilele trecute cum unii se chinuie să-și câștige ceva drepturi la pensia de mizerie pe care o au, din datele uitate prin arhive aruncate aiurea și la care specialii, răspund în sictir. Asta activitate serioasă în țară, nu marii hoți, de soarta cărora mai nimeni nu se mai ocupa.

A-propos, erau la o vreme discuții și despre alți politicieni implicați în chestii grele, despre ei nu mai spuneți nimic? Udrea dimineață, la prânz și seară, deja a devenit monotonă problema. Mai scuturați plopul băieți, că aveți de unde, doar să va faceți treaba!

Sursa foto: adevarul.ro

Tagged: