MAI SURPRINDE CEVA?

Spread the love

Loading

Autor: dr. Paul Ichim

În mod sigur când vezi atrocitățile ticăloșilor din armata rusă, care nu se mai termină, ci parcă se înmulțesc pe zi ce trece, nu-ți mai arde de nimic.
De obicei în situații din astea critice, încerci la suprasolicitare să mai scazi presiunea, încercând să mai glumeșți cu niște știri, chit că logic nu-i momentul.
Normal că cele două situații nu se pupă de nici o culoare, și-ti creează un conflict psihologic. O astfel de știre a apărut ieri.
Vezi dragă domnule, știrea momentului pe fundalul ăla de imagini horor o reprezenta faptul că, în sfârșit, o să-și spună cuvântul sancțiunile economice, iar rușii o să rămână fără hamei și implicit fără bere la vara.
Probabil în capul celor ce au diseminat știrea, tragismul evenimentului îl constituia previziunea că muscalii o să vrea beutură de pe la noi, de pe la Vaslui și ar fi cazul să ascundem deja de ei, vinul și țuica.
Probabil astea-s vremurile, total necunoscute generațiilor noastre, în care întâlnim astfel de știri cel puțin ciudate/paradoxale.
În mod sigur, o să mai urmeze și alte nebunii din astea, așa că, să nu mă mai mir.

Tagged: