Măscăricii neamului românesc. Uite pe cine au votat ROMÂNII! Marian Tivilic Moroșanu, mai mult „Securilă” decât „Ceaușescu”

Spread the love

Loading

Românii cu scaun la cap s-au gândit vreodată ce ar putea păți dacă ar insulta pe președintele Curții Constituționale? Uite că MĂSCĂRICIUL neamului ROMÂNESC poate să urineze pe Constituția României fără să i se întâmple nimic.

Ce dovadă mai vreți că există STATUL PARALEL, STATUL SECURIST, STATU INFRACTORILOR…
Din păcate românii sunt manipulați, se lasă manipulați, nu pentru că nu au o educație politică ci pentru că avem sânge TRĂDAREA și URA față de adevărații EROII! Așa înțelegem noi POLITICA cu insulte și cu amenințări, nu cu argumente și fapte. Dar sunt sigur că împreună cu câțiva „nebuni”, printre care ma enumer și eu, până la urmă ADEVĂRUL va ieși la iveală și COZILE DE TOPOR vor plăti și se vor târî pe pământ și vor cere iertare și sper ca su fie IERTAȚI NICIODATĂ pentru că au TRĂDAT NAȚIUNEA ROMÂNĂ!
Iată ce publică site-ul justitiarul.ro despre marele MĂSCĂRICI marca #rezist:
„Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu scria într-un articol că Marian Tivilic Moroșanu, poreclit „Ceaușescu” de colegii lui de la #rezist și „Securilă” de pesediști, a fost „primul tânăr care a intrat în Comitetul Central, deschizând practic porțile clădirii pentru alungarea lui Ceaușescu”. Chestia cu trestia este că la amiaza zilei de 22 decembrie 1989, când Nicolae Ceaușescu decola cu elicopterul de pe acoperișul CC-ului, pătrunderea în imobilul respectiv a fost orchestrată de Securitate și primii care au intrat erau tineri ofițeri sub acoperirea de „manifestanți” împreună cu interlopi bucureșteni care erau informatori de nădejde. Obiectivele misiunii acestui „comando de asalt” mixt erau: seiful cu valută și documentele secrete abandonate. Deci, Tivilic ce era: securist sau turnător devotat? Se naște această întrebarea fiindcă chiar ziaristul care-l înfățișa ca „erou” pe Moroșanu, poreclit ulterior „Ceaușescu” pentru că-i imita vorbirea șefului statului, Sorin Roșca Stănescu a fost deconspirat ca informator al Securității. Și acțiunile desfășurate în prezent de individul cu părul oxigenat au o duhoare securistică pregnantă, ‘geaba sunt stropite cu parfum SRI importat din Occident.ilic Moroșanu, de profesie „revolutionar” și „protestatar”, nu a muncit în viața lui, trăiește din indemnizația de revoluționar și ce mai primește ca stimulent din străinătate pentru agitarea apelor prin anarhie și destabilizare politico-socială în România. Culmea este că trăiește chiar bine, așa cum ne urase Băsescu la toți, dar se pare că a avut efect doar la colegii lui securiști! Ăsta de umblă cu părul vopsit ca o cotă masculină chiar recunoaște că „munca” lui este protestul non-stop, așa cum se vede din dialogul cu un contestatar de-al său pe Facebook.

{gallery}revorezist{/gallery}

Marian Tivilic Moroșanu a devenit marea vedetă blondă a protestatarilor #rezist după ce a acostat agresiv pe stradă mai mulți demnitari, inclusiv președintele Curții Constituționale și a vandalizat intrarea în Ministerul Justiției împreună cu alți smuciți ca el. Politicieni la fel de ciudați ca el, în frunte cu celălalt gângav de la Cotroceni, s-au înghesuit să-și facă poze cu măscăriciul oxigenat, un veritabil simbol al anarhiei.

Nu puteau să lipsească din colecția de fotografii a gângavului tupeist nici procurorii statului subteran, Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr, la fel de „securilă” și ei!

Pe platforma socială Fecebook circulă niște fotografii extrase dintr-un documentar cu cele șapte deplasări ale minerilor la București, cunoscute sub denumirea zeflemitoare de „mineriade”. În acele fotografii apare un tânăr alături de Miron Cozma, liderul minerilor, care spre deosebire de restul minerilor nu are cască și seamănă izbitor de mult cu „revoluționarul” și „protestatarul” Marian Tivilic Moroșanu.

Înghesuit de propriii lui colegi din tribul #rezist, toți „mitingiști” soroșiști de nădejde, Tivilicul cel arțăgos și grabnic vărsătoriu de sânge pesedist, a început să se apere susținând că nu-i el cel din secvențele documentarului și că fusese arestat la mineriada din iunie 1990, când cu atrocitățile minerilor împotriva studenților din Piața Universității și a tot ceea ce mișca prin zona centrală, dacă aducea a fizionomie de ‘telectual. Posibil, dar imaginile cu „țivilul” de lângă Cozma sunt de la mineriada din septembrie 1991!
Moroșanu a difuzat pe contul său de Facebook un filmuleț în care susține că nu se află el sub claia de păr de lângă Miron Cozma:
https://www.facebook.com/morosanutivilic.marian/videos/2856236067751972/
Cred că „protestatarul” acesta profesionist, care umblă cu cioara vopsită – nu doar cu părul -, minte! Se vede din gesticulație, mincinoșii sunt agitați, nu pot sta locului cu mâinile și se scarpină permanent! La început crezusem că poza este o făcătură, dar chiar el recunoaște că filmarea de unde a fost extrasă fotografia este reală, doar că neagă că el ar fi personajul. Acum, când văd reacția individului, înclin să cred că el este în imaginea cu minerii.
De ce și-a vopsit părul Marian Tivilic Moroșanu și de ce a adoptat numele Ceausescu Marian pe Facebook? Îi este rușine cu fizionomia sa reală și cu numele său adevărat sau vrea ca lumea să nu și-l mai amintească pe cel care era alături de Miron Cozma la „mineriada” din 1991?

Dan Badea, jurnalist la Argesplus.ro, pe pagina sa de Facebook: „Avem de facut specificatia ca Marian Ceausescu a fost aici cu Cozma in 91, nu in 90! El a spus-o! Mdea! la o alta mineriada, ca la aia din 90 era arestat si pozat ca la buletin sau ca un ginere, evident, rupt in bataie! Plus ca, asta e, ce face alde Ceausescu dupa ce isi ia omorul in iunie 90 de la mineri, vrajeala? Dupa cum vedeti si recunoaste chiar si el, sta in mijlocul lor un an mai tarziu! Pentru ca la romani pana si revolutiile se fura! Mai multa bataie mi-am luat eu de la punkerii craioveni decat asta de la mineri!” (https://www.facebook.com/search/top/?q=avem%20de%20facut%20specificatia%20ca%20marian%20ceausescu&epa=SEARCH_BOX)
Tivilic sau cel care seamănă cu el apare în acest documentar la minutele 11:57 și 29:31:

VIDEO

În mod cert personajul de lângă liderul minerilor nu doar că seamănă foarte bine cu el, parcă ar fi clona lui, dar se potrivește la fix și ca vârstă. Marian Tivilic Moroșanu este născut în 19 septembrie 1968, deci în aceste secvențe de la mineriada din 25-26 septembrie 1991 ar fi avut 23 de ani.
Vrând să dezmintă acuzațiile, Tivilic a postat niște fotografii din tinerețea lui revoluționară, dar pozele mai mult confirmă că el este cu minerii, așa cum se vede și în aceasta de mai jos, „rivoluționarul” având aceeași freză cu „contrarivoluționarul” în salopetă.

Dar cea mai haioasă este fotografia tip „dosar de infractor – Urmăriți, prindeți, arestați!”, întocmit mai mult ca sigur de un „plotonier” de miliție!
Acesta din fotografiile față și profil este Marian Tivilic Moroșanu în arestul poliției – 15 iunie 1990. Așa susține Tivilic și se pare că el este și cel care a distribuit fotografiile pe internet. Păi, individual este dichisit ca pentru nuntă, iar înscrisul de sub fotografie se vede clar că-i contrafăcut!”
Mai mult, eu înțeleg că militia abia se transformase în poliție și suferea la capitolul „dotări”, dar chiar să-i legi de gâtul bietului nuntaș o tablă de rummy (remi, pe românește) cu trei pietre de joc și cu un Joly Jokerla mijloc, pe linia superioară, e prea de tot!
Cosmina BARBU

Sursa – justitiarul.ro