Măcel pe un teren de fotbal din Brazilia

Spread the love

Loading

arbitru1Catanhede Jordan, arbitrul decapitat

 

Brazilia, gazda Mondialului de fotbal de anul viitor, a fost scena unei întâmplări macabre petrecute pe arena Pius XII din Maranhao, în nord-estul ţării.

 

Arbitrul unei partide disputată pe 30 iunie a fost ciopârţit şi decapitat de rudele şi prietenii unui fotbalist care, refuzând să părăsească terenul după ce fusese eliminat, a fost înjunghiat mortal de către tânărul arbitru.

 

 

Potrivit Correio24horas, citat de dailymail.co.uk, la un moment dat, fotbalistul, în vârstă de 30 de ani, Josenir dos Santos Abreu i-a cerut socoteală pentru o decizie a arbitrului Catanhede Jordan, mai tânăr cu 10 ani decât jucătorul.

 

Deranjat pesemne de atitudinea fotbalistului, care, eliminat, a refuzat să iasă de pe teren, tânărul arbitru a scos un cuţit, cu care l-a înjunghiat de mai multe ori pe Santos Abreu, care murit în ambulanţă în urmă rănilor suferite.

 

Avea să fie ultimul gest făcut de arbitrul ucigaş, acesta având parte de un sfârşit grotesc, aşa cum a relevat şi o înregistrare a autopsiei acestuia, postată pe internet. Rudele şi prietenii fotbalistului au sărit din tribune şi l-au decapitat pe Jordan, capul acestuia fiind înfipt într-un stâlp de pe marginea terenului!

 

Şeful poliţiei locale, Valter Costa, a anunţat arestarea unui bărbat în vârstă de 27 de ani, Luis Moraes Souza, alţi doi bărbaţi fiind daţi în urmărire generală.

Sursa:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2357453/Brazilian-referee-beheaded-Angry-fans-head-stake-stabbing-player.html