Medic din Munchen: Migranții se comportă ca niște animale

Spread the love

Loading

Un nou reportaj cutremurător despre invazia musulmană în Europa și

despre realitatea tulburătoare „din culise”, din orașele în care au ajuns,

unde migranții se comportă violent, a fost difuzat de o televiziune cehă.

migranti musulmani animale

Prezentatorul unei televiziuni din Cehia citește o scrisoare primită de la o femeie medic, în care povesteșe cum a fost înjunghiat un medic stagiar la unul dintre spitalele supraaglomerate de migranți musulmani din Munchen. Medicul ceh spune, în scrisoare, că le este interzis să vorbească despre situația gravă în care se află.

 

Situația de de la spitalul respectiv și de la alte spitale din Munchen este nesustenabilă. Clinicile nu se pot ocupa de urgențe, astfel încât acestea încep să le trimită pe toate la spitale surpaaglomerându-le.

Mulți musulmani refuză tratamentul acordat de personalul feminin și femeile medic refuză să meargă „printre aceste animale, venite în special din Africa”, povestește medicul ceh. Relațiile dintre personal și migranți merge din rău în mai rău. Începând cu weekend-ul trecut, migranții care merg la spital trebuie să fie însoțiți de poliție cu unități de K-9 (câini).

 

Mulți migranți au SIDA, sifilis, TBC și multe boli exotice

În cazul în care primesc o prescripție medicală, la farmacie află că trebuie să plătească în numerar. Acest lucru duce la incredibile izbucniri nervoase, mai ales atunci când este vorba despre medicamente pentru copii. Ei își abandonează copiii în farmacie strigând „atunci vindecați-i voi aici!”. Poliția este nevoităă, astfel, să păzească nu doar clinicile și spitalele, dar și farmaciile mari. „Pentru moment, frontiera a fost închisă, dar un milion dintre ei este deja aici, iar noi cu siguranță nu vom fi capabili să scăpăm de ei”, spune medicul.

„Până în prezent, numărul șomerilor în Germania a fost de 2,2 milioane. Acum va fi de cel puțin 3,5 milioane”, este de părere medicul ceh. Cele mai multe dintre aceste persoane sunt neangajate, iar foarte puțini dintre ei nu au niciun fel de educație. Mai mult decât atât, femeile lor, de obicei, nu lucrează deloc.

Estimez că una din zece este însărcinată și, în plus sute de mii au adus cu ei sugari și copii mici sub șase ani, mulți epuizați și neglijați. Dacă această situație continuă și Germania redeschide frontierele sale, mă duc acasă în Republica Cehă. Nimeni nu mă poate ține aici, în această situație, nici măcar salariul dublu față de cel de acasă. M-am dus în Germania, nu în Africa sau în Orientul Mijlociu.

Chiar și profesorul care conduce departamentul nostru ne-a spus cât de trist îl face să o vadă pe femeia de serviciu, care, pentru 800 de euro, curăță în fiecare zi și se întâlnește cu tineri pe holuri care așteaptă cu mâna întinsă, vrând totul gratis, iar atunci când nu primesc, plâng în hohote.

Eu chiar nu am nevoie de acest lucru! Dar mi-e teamă că, dacă mă voi întoarce, la un moment dat va fi la fel și în Republica Cehă. Dacă germanii, prin natura lor, nu se pot ocupa de acest lucru, în Cehia ar fi un haos total. 

Nimeni care nu a venit în contact cu ei nu are nici o idee despre ce fel de animale sunt, în special cei din Africa, și modul în care musulmanii se comportă superior față de personalul nostrum.

 

Scrisoarea medicului

Pentru moment, personalul spitalului local nu are de suferit din cauza bolilor pe care le-au adus migranții, dar, cu atât de multe sute de pacienți în fiecare zi, „aceasta este doar o chestiune de timp”, consideră medicul ceh.

Într-un spital din apropierea Rinului, migranții au atacat personalul cu arme albe după ce au predat un copil de 8 luni la un pas de moarte, pe care l-au târât de-a lungul a jumătate din Europă, timp de trei luni. Copilul a murit în două zile, în ciuda faptului că a primit îngrijire de top la una din cele mai bune clinici de pediatrie din Germania.   

Medicul atacat va suferi o intervenție chirurgicală, iar două asistente medicale sunt la Terapie Intensivă. Nimeni nu a fost pedepsit. Presa locală are interdicție să scrie despre asta.

„Ce i s-ar fi întâmplat unui german dacă ar fi înjunghiat un medic și asistente cu un cuțit? Sau dacă ar fi aruncat propria urină infectată cu sifilis în fața unei asistente medicale și punându-i viața în pericol cu infectarea?”, se întreabă medicul ceh.              Emanuel Stan

Sursa: sursazilei.ro, izvoarecodrene.blogspot.ro