Medicamente care ucid. „Afacerea” medicamentelor care „ucid lent” este una de succes: sute și sute de miliarde de dolari sau euro în fiecare an!!!

Spread the love

Loading

România este, și la capitolul medicamente, un „sat fără câini”, un maidan

pe care vin și se joacă cu sănătatea și viața „prostimii” sute și sute de

fabricanți de medicamente, de medici și farmaciști!!! Bani să iasă. Și ies

fără număr!!! Oameni buni, dacă de voi nu vă interesează, măcar copiilor

voștri le puteți salva viața!!!

 

Unele medicamente au fost interzise în toată lumea, însă unele dintre

acestea fiind doar ale românilor. Țările civilizate le-au interzis ca să nu mai

moară oamenii!!!

medicamente din romania care ucid

Primul pe listă este”medicamentul saracului” sau celebrul Algocalmin. Piața algocalminului din România este estimată la peste 11 milioane de dolari anual. Prețul mic l-a transformat în calmantul nr. 1 pentru români. Un adevărat „medicament al săracului”, spun medicii. Licența pentru denumirea de „algocalmin” este deținută de fosta fabrică de medicamente SICOMED. În anul 2005 cehii de la Zentiva au preluat licența și astfel, doar datorită algocalminului le-au crescut vânzările cu peste 1.000 de procente. Potrivit surselor medicale, dintre toate medicamentele fabricate de compania de medicamente Zentiva, calmantul pe baza de metamizol aduce, de departe, cele mai substanțiale profituri. Din această piață, au reușit să prindă felii importante și alte companii farmaceutice care produc algocalmin, dar sub o altă denumire.

 

Algocalminul se mai numește și algozone, și este produs de Ozone România . Agenția Europeană de Evaluare a Produselor Medicale, de recomandările căreia suntem obligați să ținem cont, nu a restricționat folosirea algocalminului. Cu toate acestea, majoritatea țărilor europene l-au interzis de mai mulți ani. Studiile au demostrat că metamizolul din algocalmin poate provoca o boală fatală, numită agranulocitoza, o boală mortală care debutează ca o infecție supra acută. Boala distruge celulele din măduva osoasă, altfel spus,  tratarea durerilor de cap cu algocalmin duce la distrugerea sângelui.

Mai periculoase decat algocalminul, susțin medicii, sunt calmantele de durere care folosesc în componența, alături de metamizol o a doua substanță activă. De departe, Piafenul (metamizol si antispastic) este cel mai riscant de administrat. Altul este Benalgin, un calmant pe bază de matamizol și cofeină. Ambele se vând la liber în farmaciile românești, fără niciun fel de restricții. Primii care au interzis metamizolul au fost americanii, încă din 1977. Din aceeași perioadă datează și decizia statului sudez de interzicere a calmantului. Azi substanța din care se face”calmantul săracului” din România este interzisă în Danemarca, Belgia – unde este  trecută la rubrica otrăvuri – Germania, Spania – din 1989, Olanda – începând cu 1990, Grecia sau Irlanda. Am luat doar exemple din Europa și Statele Unite!!!

Pe lista analgezicelor considerate nocive de occidentali, dar care se folosesc frecvent în România, se mai regăsesc Dipyrone, Novalgin, etc., medicamente care au la bază substanța denumită noramidopirina metansulfonat și fenilbutazona, Butazolidine, Rheopirin R, Reumopiryrine etc., care au la bază fenilbutazona. În plus, pe piața românească se găsesc și combinații ce conțin Scobutil Compus sau aminofenazona -Aminofenazona L, Lizadon.

Piroxicamul și Aulinul sunt și ele pe lista neagra a Agenției Europene a Medicamentului.

 

Aulinul este un alt medicament care poate ucide și totuși este vândut la liber în farmaciile românești. Mai grav, Aulinul este vândut și în formele sale pentru copii (pediatrice) cu toate că riscul este și mai mare. Aulinul este interzis în țări precum Spania, Marea Britanie, Finlanda, Turcia, SUA, Australia sau Japonia, deoarece s-a constat că provoacă frecvent  insuficiența hepatică mortală!!! Aulinul este recomandat pentru tratamentul durerii și inflamației asociate osteoartritelor, entorselor și luxațiilor, durerilor menstruale. Aulin se numără printre cele mai căutate și utilizate medicamente în România, datorită efectelor sale calmante imediate. Puțini însă știu că substanța activă conținută de Aulin, denumită nimesulid, poate fi mortală.

Acum poate înțelegeți mai bine de ce am corelat de la bun început Codex Alimentarius de industria farmaceutică de pe planetă!

Poate așa vedeți mai clar de ce miliardarii Americii și ai Europei – nu toți, ca să nu mergem cu prostii la tribunal sau să ne calce mașina mai repede – de ce aceste „forțe ale banului și răului” vor înlocuirea usturoiului, a mentei și a ceaiului de tei cu produsele minunate și clar vindecătoare ale concernelor farmaceutice!!!

Agenția Europeană de Evaluare a Produselor Medicale a interzis administrarea Aulinului copiilor sub 12 ani. De asemenea, Comisia Europeană a Medicamentului a reluat, spre analiză, nimesulidul, în vederea retragerii sale de pe teritoriul întregii Uniuni Europene. Aulinul a fost restricționat chiar și în țara producătoare, Irlanda. Consiliul Irlandez pentru Siguranța Medicamentelor a atras atenția asupra pericolului pe care îl prezintă.

În România este la mare preț pentru că sănătatea sau chiar viața copiilor noștri nu e la preț european. Dacă tot vrem depopularea planetei, moartea pentru sute de milioane de oameni, de ce să nu punem accent pe români?

Din cauza efectelor secundare grave o serie de medicamente au fost retrase de pe piaţă în unele ţări. Cu toate acestea ele continuă să fie comercializate în România!!! Suntem un vast laborator cu 19 de milioane de cobai, un loc în care se fac bani, mulți bani, pe sănătatea și chiar viața”prostimii” Europei! „Prostimea”, adică ce a ajuns poporul român în ultimii 25 de ani, este doar o bună piaţă de desfacere pentru multe medicamente criminale interzise în alte state. Vreti exemple? Vreti sa ne salvăm măcar copiii dacă pentru mulți dintre noi este prea târziu? Luați hârtie și ceva de scris:

Sprayul pentru astm Isoproterenol, comercializat sub numele de Isuprel, a ucis în anii ’60 în jur de 3.500 de pacienţi. Cu toate acestea el se comercializează în continuare în ţara noastră şi este prescris în diverse afecţiuni ale inimii. Ce medici, ce interese, ce bani sunt in joc?

Medicamentul Stilbestrola fost dovedit că producând tumori uterine şi mamare la femei şi a fost scos de pe piaţă în unele ţări europene. În România este produs şi comercializat de patru companii farmaceutice. Oare medicii care prescriu astfel de „leacuri vindecatoare” sunt mai platiti bine?

În 1970 au fost scoase de pe piaţă tranchilizantele Pronap şi Plaxin pentru că produceau moartea nou -născuţilor.

Thyreotom forte, un medicament pentru suplimentarea aportului de hormoni tiroidieni la pacienţi cu hipotiroidie, a fost scos de pe piaţă în Germania în 2005. Pentru ca la români merge perfect ceea ce este interzis la nemți, medicamentul este în continuare prescris de medicii noștri şi se găseşte în farmacii.

 În 1984 ziarul Daily-Mail a scris clar că medicamentul împotriva acneei, Roacutan, medicament care se prescrie şi în prezent, a condus la malformaţii foarte grave ale nou-născuților. Peste 50% dintre mamele care, în timpul sarcinii, au luat Roacutan, au născut copii malformați!!! Roacutan este prescris în continuare de doctorii români.

Zelmac, medicament împotriva afecțiunilor digestive, care se vinde în România la ora actuală, produs de compania Novartis, a fost scos de pe piața în Germania, în aprilie 2007, deși nici măcar nu fusese aprobat încă, fiind folosit ilegal de către doctori în scopul testării lui pentru industria farmaceutică.

Ketotifen,un medicament pentru tratamentul de lungă durată în astmul bronșic alergic sau cu componența alergică, bronșită alergică și tulburări astmatice a fost scos în 2006 de pe piața în Germania, din cauza efectelor secundare grave la nivelul globului ocular și al rinichilor. În România se găsește în farmacii.

Terfenadin, antialergic, a fost scos de pe piață în mai multe țări europene. În România se găsește sub denumirea de Histadin, un sirop folosit în tratamentul simptomelor multor afecțiuni alergice și în prevenirea și tratamentul reacțiilor alergice la transfuzia de sânge.

Methotrexat,de asemenea împotriva leucemiei, a produs tumori și a dus la anemie gravă și ruperea intestinelor. În România este comercializat și prescris în reducerea dureriilor și a tumefacțiilor articulare.

Mitothan,un alt medicament împotriva leucemiei, duce la moartea rinichilor secundari. La noi se găsește sub numele de Lysodren și este utilizat pentru tratamentul cancerului stratului exterior al glandei suprarenale.

Antibioticul Isoniazid duce la moartea ficatului. Acesta este comercializat în Romania .

Sunt foarte puțini din păcate cei care au curajul, inconstiența sau posibilitatea să spună lucrurilor pe nume. „Afacerea” medicamentelor care „ucid lent” este una de succes: sute și sute de miliarde de dolari sau euro în fiecare an!!! Cu ceva timp în urmă dr. Scott Reuben, angajat al companiei farmaceutice Pfizer – cea care produce de exemplu „minunăția” Viagra a declanşat cel mai mare scandal de falsificare din istoria medicinei, recunoscând că, timp de 13 ani avea sarcina de a falsifica rezultatele studiilor şi cercetărilor, pentru ca produsele farmaceutice ale companei să aibă un succes mai mare pe piaţă. În calitate de colaborator al biroului de presă de la compania Pfizer, el a publicat în reviste medicale de specialitate articole fără niciun dram de adevăr.

Sursa: kfetele.ro