Meșter împotriva Revoluției și a revoluționarilor

Spread the love

Loading

Cele două comunicate de pe site-ul oficial a Secretariatului de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945 – 1989 scoate la iveală abuzurile deosebit de grave săvârșite de fostul secretar de stat Sorin Vintilă Meșter și de Alpar Beniamin Hamar, fostul director de cabinet.

Cei doi se fac vinovați de respingere a unei liste de circa 600 de revoluționari, cărora le-au fost admise contestațiile de către Comisia Parlamentară. În mod abuziv, după ce au înființat o comisie în cadrul secretariatului, cei doi a influiențat și emis decizia controversată nr. 129 din 13 august 2018.

Respingerea era motivată de faptul că CPRD nu a transmis către Secretariat soluțiile de admitere a contestațiilor, FALS, ulterior s-a descoperit corespondența cu CPRD, respectiv  adresa nr. 4c – 22/1196/06.06.2018.

Cert este faptul că documentul a dispărut sau a fost sustras de echipa Sorin Vintilă Meșter și Alpar Beniamin Hamar cu scopul de a îngrădi dreptul, meritul, a celor care au fost avizați de către CPRD.

Despre faptul că fostul secretar Sorin Vintilă Meșter și Alpar Beniamin Hamar au încălcat legea în detrimentul revoluționarilor cu rol determinant, vine să confirme două rapoarte oficiale. Primul din Partea Corpului de Control al Primului Ministru și al doilea un raport final al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții a Senatului României.

Asta este dovada ca echipa Meșter a lucrat împotriva mișcării revoluționare contribuind și la dezbinarea mișcării revoluționare.

Ei sunt cei care alături de alte așa zise personalități doresc ca întreaga mișcare revoluționară, respectiv Revoluția Română să fie fără revoluționari, ca apoi să pară că a fost o lovitură de stat.

Doresc să felicit pe dl. Laurențiu Florian Coca, secretarul de stat cât și LORD ’89 pentru lupta pentru redarea demnității de revoluționar.

Domnule Secretar de Stat Laurențiu Florian Coca, noi mișcarea revoluționară timișoreană vă suntem alături în această luptă. Puteți să vă bazați pe noi.

Nicolae Toma