Mii de profesori, dați afară din învățământ peste noapte! Se cere intervenția lui Iohannis!

Spread the love

Loading

Senatorul social democrat Liviu Pop spune că 3464 de profesori au fost dați afară peste noapte și se întreabă ce va fi din toamnă.Document exploziv!

”S.O.S Educație este sub asediul PNL-ului! 3464 de profesori dați afară peste noapte!

Cer public guvernului Orban, în frunte cu profesorul Iohannis, să renunțe la disponibilizările din învățământul preuniversitar. Este inacceptabil ca în secolul XXI să se procedeze ca în evul mediu, noaptea ca hoții, deoarece de acest lucru dau dovadă când, printr-un act administrativ, dau afară 3464 de profesori, începând de astăzi, chiar dacă anul școlar se încheie în 31 august 2020. Mai grav este că mulți dintre acești profesori se ocupau de copiii cu nevoi speciale.

Cât de cinici puteți să fiți, PNL-iști incompetenți, să vă bateți joc de copiii acestei țări și să umiliți profesorii în felul acesta, tratându-i ca pe niște sclavi!

Vă avertizez că, dacă nu anulați acest demers, voi urma, exact cum sugera Ludovic Orban, calea sesizării organelor abilitate.
În același timp, îi cer public guvernulul PNL să ne spună ce alte disponibilizări intenționează să facă de la 1 septembrie 2020 în sistemul de învățământ.

A văzut și simțit o țară întreagă cât de incompetent și discriminatoriu ați administrat zona de educație pe perioada pandamiei și cât de incerte sunt etapele care urmează: Evaluarea Națională, Admiterea la Liceu, Examenul de Bacalaureat, Admiterea la Faculatate, începutul noului an școlar. Apropo, mai vreți să deschideți anul școlar pe guvernare PNL? Pentru că dând afară mii de profesori într-o noapte, până în septembrie îi dați afară pe toți! Doriți să rămână doar Inspectorii Generali pentru care pregătiți concursul? Nu vedeți că, prin incompetența voastră, ați pus sub stare de asediu educația din România!”, a scris Pop.

S.O.S. Educația este sub asediul PNL-ului!3464 de profesori dați afară peste noapte!Cer public guvernului Orban, în…

Publicată de Liviu Marian Pop pe Miercuri, 6 mai 2020

Tagged: