Miracolul apei. Descoperiri senzaționale despre apa noastră cea de toate zilele

Spread the love

Loading

miracolul si descoperiri incredibile despre apaApa – Pentru că o folosim în fiecare zi, credem că o cunoaștem. Însă nici măcar oamenii de știință nu pot explica totul în legătură cu ea. Pe internet circulă un film documentar remarcabil, în care sunt prezentate cercetările oamenilor de știință, precum și rezultatele  incredibile a unor experiențe inedit. Cea mai fascinantă experiență, care a dovedit existența celeid e-a patra stări a apei, este starea de purtător de informație, ceea ce dovedește că apa are memorie.

Savantul japonez Masaru Emoto a reușit să fotografieze emoțiile apei. Despre descoperirile lor interesante povestesc savanți din Austria, Anglia, China, Japonia, Israel, Kazahstan, Rusia, Tibet, USA etc.

 

„La fel Ca si filmul Ce stim noi, APA – Misterul cel mare ne arata prin stiinta ca gandurile noastre au efect asupra realitatii noastre externe. Imaginati-va posibilitatile ce apar atunci cand oamenii realizeaza propriul lor potential de creativitate. Filme ca si acesta imi da speranta ca exista o crestere a inteligentei colective, care poate rezolva problemele din lume”. (Deepak Chopra) Acest film este despre apa, cea mai uimitoare si inca putin studiata substanta. Din timpuri srtavechi, oameni de stiinta, filozofi si teologii au incercat sa inteleaga proprietatile sale explicite si implicite, care sunt fenomenale, depasind legile fizice comune ale naturii.

Filmul: Apa

http://youtu.be/0C-ETrSfbM8

Sursa: sanatatesiviata.ro, tisport.blogspot.ro