Modificarea Legilor justiţiei scoate iar oamenii în stradă. Mișcarea #Rezist, plătită de Soros, profită că românii sunt proști

Spread the love

Loading

627x0

Conform Constituției nimeni nu este mai presus de LEGE. Și atunci de ce magistrații POT face un act de justiție încălcând LEGEA. Cei care încalcă LEGEA sunt infractori, chiar dacă sunt magistrați. Și de ce să nu răspundă dacă încalcă LEGEA? Ce interes are așa zisa mișcare #Rezist?

 

Întrebări care demonstrează că serviciile secrete controlează și manipulează acest popor PROST. 

Protest în Piaţa Victoriei: „Vino în Piaţă! Justiţia e în pericol“ 

Peste 500 de persoane s-au adunat miercuri seară în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de modificările la legile justiţiei anunţate de către Tudorel Toader. Preşedintele României ar putea fi exclus din procedura de numire a procurorilor-şefi din DNA şi DIICOT şi a procurorului general, Inspecţia Judiciară ar trece din subordinea CSM în cea a ministrului Justiţiei, iar o nouă direcţie o să-i ancheteze pe magistraţii acuzaţi de corupţie. 

Deși modificările au fost prezentate ca o intenție mișcarea #Rezist, străină de interesele acestei națiuni și-a plătit ciracii și i-a scos în Piața Victoriei. 

Unde a fost mișcarea #Rezist când s-a dovedit că produsele care vin în România sunt de mâna a doua? 

Unde a fost mișcarea #Rezist când Președintele României a pierdut o casă obținută cu acte false?

Unde a fost mișcarea #Rezist când s-a dovedit că magistrații au fost manipulați de serviciile secrete?

Unde a fost mișcarea #Rezist când bogățiile României au fost furate?

Unde a fost mișcarea #Rezist etc. etc…

Cei care ies în stradă sunt manipulați de mișcarea neromânească #Rezist sunt TRĂDĂTORI de neam și merită scârba noastră.

Foto: Adevărul