Monica Macovei, o dușmancă permanentă a României și a poporului român

Spread the love

Loading

Sinistra Monica Macovei nu pierde niciun un moment să nu aducă prejudicii României și politicienii noștri dorm.

Nu mă refer la cei din opoziție care sunt antiromâni, mă refer la cei de la putere care ar putea da o ordonanță de urgență pentru a reglementa conceptul de trădare de țară și de defăimare de țară.
O fostă procuroare comunistă mizerabilă, de cetățenie română, luptă cu toate mijloacele impotriva poporului român. După cea fost premiată de Societatea Timișoara cu premiul care a fost oferit Marelui Corneliu Coposu, după ce a pierdut alegerile cu un partid sinistru s-a postat la UE de unde dezinformează și aduce prejudicii de imagine țării noastre.
Această paparudă, dacă o vedeți pe stradă merită să fie scuipată.
Printre acțiunile acestei europarlamentare împotriva României se număr și: „România a pierdut cea mai valoroasă carte din lume, Codex Aureus. Manuscrisul a ajuns la unguri și totul s-a întâmplat din vina europarlamentarului român, Monica Macovei care a pledat la CEDO împotriva statutului român și în favoarea Ungariei, ca să primească acest manuscris.
Codex Aureus, un manuscris scris cu litere de aur, aflat în proprietatea statului român, a ajuns în mod ilegal, cu ajutorul politicienilor români, în posesia Ungariei.

Această Evanghelie a fost scrisă cu litere de aur, pe foi fine de pergament, a fost pictată cu aur şi are coperţile din fildeş. Prima parte din Codex Aureus, cuprinzând în cele 111 file Evangheliile lui Matei şi Marcu, s-a aflat la Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia. Partea a doua din Codex Aureus, cuprinzând în cele 124 de file Evangheliile lui Luca şi Ioan, se află la Biblioteca Apostolică din Vatican.
În 1920 Codex Aureus a intrat în proprietatea Poporului şi Statului Român.
În anul 1968, Regimul Ceauşescu a luat un împrumut de 10 miliarde dolari SUA, FMI şi Banca Mondială pentru realizarea unor mari investiţii în România, inclusiv retehnologizarea industriei. Împrumutul extern de 10 miliarde dolari S.U.A. a fost garantat de către Statul Român cu Codex Aureus. Poporul Român a realizat investiţii uriaşe în Regimul Ceauşescu și a plătit integral şi înainte de termen toată datoria externă.
În 1996 germanii au editat un CD-ROM cu fotografiile obţinute şi au semnat un contract de realizare a 333 de copii cu editura elveţiană „Faksimile Luzern”. Copiile respective sunt lucrate în metal preţios, exact ca şi originalul, și s-au vândut cu 28.000 de dolari bucata. Cum era de așteptat, România nu a primit nimic în urma vânzării acestor copii.
Acum, România a piardut acest prețios manuscris, care a ajuns prin metode ilegale în posesia Ungariei, beneficiind de „ajutorul” politicienilor „români”.
Cu ajutorul Monicăi Macovei oferit în procesul intentat statului român la CEDO, Arhiepiscopia Romano-Catolică de Alba Iulia a reușit să câștige împotriva autorităților locale din Alba Iulia. Codex Aureus este practic cel mai valoros manuscris din Biblioteca Batthyaneum și din întreaga Europă Centrală și de Est.

Surse:

Gazeta Brasovului

Romania de Azi