Motive care mă face să cred că demonstranții sunt manipulați – Cum au fost MUȘAMALIZATE MARILE DOSARE DE JAF de ZECI DE MILIARDE din România și nimeni nu a ieșit în stradă – II

Spread the love

Loading

csatManipularea este evidentă. Hoția de sute de miliarde de euro a fost susținută de serviciile secrete în alianță cu DNA. Direcția anticorupție face dosare politice și elimină adversarii politici, încalcă Constituția, Codul penal și Codul de Procedură Penală. Și șeful statului TACE, și procurorul general contribuie la acest circ numit JUSTIȚIE. Faptul că aceste năpârci își bat joc de români și nu facem nimic arată clar că inconștienții ieșiți în stradă sunt manipulați să devină dușmani românilor care au mers la vot la 11 decembrie 2016. 

Cele mai importante întreprinderi au fost  falimentate sau vândute pe nimic pentru care NU S-AU FĂCUT DOSARE PENALE, nici de DNA, NICI de DIICOT și nu s-a dat nicio informare din partea SRI. Ceea ce demonstrează fără tăgadă că atât serviciiile secrete, cât și magistrații, fie judecători și procurori, au fost părtași la hoție și sper să fie pedepsiți pentru subminarea economiei naționale și pentru îndobitocirea poporului roman.

Cele câteva dosare puține făcute au fost praf în ochii proștilor.

Cele 1256 de întreprinderi falimentate au avut peste 1000 de angajați, unele dintre ele având chiar și 10.000.

 

O MIE DOUĂ SUTE CINCIZE ȘI ȘASE de companii de stat: fie căpușate și băgate în faliment, fie vândute pe nimic în valoare de ZECI DE MILIARDE de euro. 

Unde sunt cele O MIE și câteva sute de dosare ale DNA-ului și ale DIICOT-ului? NICĂIERI.

PĂI ANTI-CORUPȚIA REALĂ ar însemna să se facă DOSARE PENALE și SĂ SE JUDECE RAPID, faptele de jaf și corupție, și pentru lunga listă de mai jos…

Și o întreagă națiune a privit pasiv cum HOȚII strigă HOȚII și cum JUSTIȚIA este părtașă la HOȚIE și nu a ieșit nimeni în stradă.