Natalia Siwiec, una din cele mai frumoase femei din lume

Spread the love

Loading

Natalia_Siwiec_astaNatalia Siwiec revine în martie 2013 cu cel mai dulce pictorial, pe care l-a realizat în cariera ei. Natalia este un model polonez, care are o valoare netă de 4 milioane de dolari.

Ea s-a născut la începutul anilor ’80 şi a atras atenţia internaţională, după ce a câştigat concursul „Miss Jos Silezia” în 2003. Natalia Siwiec a continuat să reprezinte Polonia la „Miss Bikini a Pageant Universului” în China, unde a câștigat „Miss Bikini din China Gate” . În 2006, ea a reprezentat din nou Polonia, concurând în Concursul Internațional „Miss Turism”, care a avut loc în Africa de Sud. Natalia Siwiec a adus acasă trofeul „Cel mai bun Body”. În 2012 a câştigat titlul de „Miss Euro 2012”. Pe lângă participarea la concursurile de frumuseţe şi model, Natalia Siwiec a apărut în mai multe pictoriale, publicate în edițiile internaționale ale unor renumite reviste, cum ar fi Maxim, Playboy, Esquire, și CKM.

 

Modelul are 1.70 cm, doar 47 de kilograme, iar măsura hainelor este cea la care visează mai toate femeile: S, XS. Doar ca Natalia nu este invidiată doar pentru mărimea la haine, ci este invidiată din cap pâna în picioare, începând cu părul și terminând cu unghiile de la picioare. Și știți de ce? Pentru că Natalia Siwiec este, dacă s-ar putea, mai mult decât perfectă! Mai nou, visul ei cel mare este să facă sex sălbatic pe un stadion, iar fotbalistul ei preferat este neamțul Lukas Podolski. Acest pictorial este mai cuminte, decât cel din Revista Playboy din 2012, modelul nu renunță la haine, deși apare sumar îmbrăcată.

Vă prezentăm câte fotografii din acest pictorial şi vă aşteptăm să vă exprimaţi părerile despre cea mai frumoasă femeie din lume.

Sursa: Daily Mail, sport.ro

{gallery}model{/gallery}