NEDUMIRIRILE ZILEI

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim

Caut un alt titlu să nu va plictisesc, să nu mai spun … nedumeririle zilei. Acum sunt în pană de idei, aștept sugestii. Asta nu înseamnă că n-am să scriu despre niște ciudățenii aflate astăzi.

Băieții pacificatori de la răsărit, ăia de se plimbă cu tancurile pe la vecini, pentru denazificarea unei nații, au deja primele rezultate, le vedem pe la granițe. Astăzi pe autostrada erau coloane de mașini și autocare cu numere de Ucraina ce tot mergeau spre vest. O groază de „naziste” cu odraslele probabil îndoctrinate deja, au luat drumul bejeniei. Ba nenorociților, când vezi secvențele alea cu oamenii amărâți, cu mulți copii, cum își iau lumea în cap, mai aveți tupeu să mâncați stercobilină cu denazificarea? După capul ăluia ascuns deja prin buncarele de prin Rusia, tot ce-i în UE, sunt naziști?

Individul ăla devenit persoană odioasă pentru toată planeta, spune că vrea să refacă marea URSS. Adică cum, cu miliardarii controlați de servicii, ăia agreați, iar restul populației bună doar de sacrificat?

Asta-i societatea pe care o vrea? Mă mir că ăia ai lui din țară, îl suportă și nu-i pun masa-n cap. Scârba aia de Lavrov spunea acum câteva zile, că ei nu au atacat în jur niciodată, așa de blajini au fost în istoria lor. S-au negociat culoare de tranzit pentru refugiații civili, iar ticăloșii le-au bombardat. Abia trecut un autocar de refugiați la unguri, ăia l-au oprit pentru controale de pașapoarte și control epidemiologic de Covid, foarte multe ore. Vă dați seama ce scârbe avem și la vestul țării? Te uiți la știri și te întrebi, unde se îndreaptă lumea asta din jurul nostru?

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *