Nostradamus a prezis ascensiunea Statului Islamic și invazia imigranților musulmani

Spread the love

Loading

Potrivit cercetătorilor, Nostradamus a prezis dominanța Statului Islamic în

Europa, care vor da naștere celui de-al treilea Război Mondial și invazia

imigranților musulmani

 

 

nostradamus a prezisNostradamus a prezis cu acuratețe ascensiunea lui Napoleon și a lui Hiltler care au fost prezentați drept primii doi anticriști din trei.

Toată lumea se întreabă dacă al treilea și ultimul anticrist despre care se crede că va fi mai înspăimântător decât primii doi și că va veni la putere înaintea unui al treilea război mondial. Acest cel de-al treilea anticrist de 27 de ani este simbolizat de Statul Islamic.
Pe un site numit Nostradamus 2042, se spune că cel de-al treilea Război Mondial va începe ca rezultat a războiului cu Statul Islamic și că sfârșitul lumii va fi în anul 2042, adică peste 27 de ani.
O traducere din scrierile sale sună așa: “Va intra nimicitor, înspăimântător instaurând tirania în Mesopotamia.”
Ținta Statului Islamic din prezent este Mesopotamia, sau mai exact Irak-ul. Aceasta este cea mai bogată organizație teroristă din lume, datorită numeroșilor fondatori. Mulți speculează că liderul SI este anticristul despre care ne avertizează Nostradamus. O problemă este, însă, dată de celelalte interpretări ale sale potrivit cărora cel de-al treilea Război Mondial avea să înceapă în jurul anului 1999.
De asemenea, Nostradamus a prezis corect atacurile teroriste de pe 11 septembrie asupra turnurilor gemene: „În anul 1999, după șapte luni, de pe cer va veni marele rege al

terorii”, cu toate că este o diferență de 2 ani față de data exactă când a avut loc tragedia.
Potrivit rapoartelor, SI a reușit să obțină 40 de kg de uraniu de la Universitatea al-Mosul atuci când a ocupat orașul irakian și a declarat că dorește să cucerească Spania, Grecia și mare majoritate a peninsulei Balcanice. În scrierile lui Nostradamus se menționează și războiul din Ucraina.

 

Invazia imigranților musulmani
Profeţiile lui Nostradamus au fost adesa interpretate în diferite feluri, mai exact sau nu, iar un catren de-al său revine în atenţie odată cu invazia imigranţilor în Europa. Specialiştii spun despre catren că e o profeţie legată de momentul şi desfăşurarea celui de-al treilea război mondial.

În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina”.

 

Acest catren se referă la al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin. Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decât își imaginează foarte mulți, iar din punctul de vedere al cercetătorilor, „Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin.
Deşi acest scenariu era considerat departe de a se produce în următorii 20 de ani, acum, odată cu numărul mare de imigranţi din statele arabe care ajung în Europa, lucrurile stau diferit.
Într-o altfel de perspectivă, „Cămila” poate să fie populația arabă care trăiește în întreaga Europă, cu precădere în Franța și Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca și ceilalţi locuitori ai țărilor prin care trece Dunărea, beau apă din Dunăre, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regăsește în realitate.

Sursa: minunimisteresecreteleterrei.blogspot.com, ziarulevenimentul.ro