În ultimii ani, ziarul Adevărul, cumpărat de evrei, prezintă articole false
despre istoria românilor. Și toată lumea tace. Tac și intelectualii și
politicienii, toată lumea tace și prostiile acestor impostori se propagă și pe
zi ce trece suntem tot mai idioți.
Nici Marea britanie nu a scăpat de evreii care se răzbună pe adevărata istorie, unde menirea lor a fost mai degrabă de pungași, de escroci, de cămătari și de hămeseți după averi nemuncite.
Anul acesta se împlinesc 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare, dar zvonurile despre identitatea misterioasă a poetului continuă să circule, ba chiar sunt mai frecvente ca niciodată.
Un expert în creaţia şi personalitatea lui Shakespeare pretinde că dramaturgul englez a fost de fapt o femeie evreică cu părul negru, care locuia la Londra.
Cartea lui John Hudson, intitulată ”Femeia brună a lui Shakespeare”, explorează teoria că adevărata identitate a lui Shakespeare este aceea a unei femei pe nume Amelia Bassano.
Conform părerii lui Hudson, Amelia s-a născut în 1569 într-o familie de evrei veneţieni, care erau muzicienii de curte ai Reginei Elisabeta I.
Adolescenta a devenit amanta Lordului Chamberlain, a lui Henry Carey şi a Primului Baron Hunsdon, care a fost responsabil de teatrul englez, patron al companiei şi a pus în scenă piesele lui Shakespeare. Ea a fost, prin urmare, foarte bine ancorată în realitatea de atunci şi deţinea toate abilităţile potrivite, cunoştinţele şi contactele necesare pentru a produce conţinutul atribuit lui Shakespeare.
Hudson, care conducea campania inovatoare a lui Shakespeare, ”The Dark Lady Players”, cu sediul la New York, de asemenea, credea că Amelia a avut o aventură cu dramaturgul Christopher Marlowe, autorul cărţii ”Doctor Faustus” şi a rămas însărcinată înainte de a muri în sărăcie în 1645.
Unul dintre principalele motive pentru care se bănuieşte că Amelia a scris piesele lui Shakespeare este faptul că multe sunt despre străinătate, în timp ce Shakespeare a fost considerat că ar fi stat în Anglia toată viaţa sa.
Câteva dintre piesele lui sau ei dezvăluie o cunoaştere bună a Italiei, de unde ar fi venit familia Ameliei. Concluzia lui Hudson este următoarea: \\\”Deoarece lumea noastră devine încet mai puţin rasistă, mai puţin sexistă şi mai puţin dogmatică religios, probabil, că a venit timpul ca, în cele din urmă, să fie auzită povestea ei\\\”.
Cu toate că teoria lui Hudson nu este acceptată de către cadrele universitare, există numeroase teorii ale conspiraţiei, care circulă pe Internet, despre identitatea lui Shakespeare.
Mulţi oameni au ajuns la concluzia că este mai mult decât o coincidenţă între faptul că există o Emilia în Othello şi în Bassan în \\\’\\\’Comerciantul din Veneţia\\\’\\\’ (The Merchant of Venice).
Recent, experţii au concluzionat că este posibil ca craniul poetului să fi fost furat de către vânătorii de trofee în urmă cu peste 200 de ani. Drept confirmare, arheologii care utilizează radarul de penetrare a solului (GPR) s-au uitat sub suprafaţa a ceea ce este pe larg considerat a fi mormântul scriitorului, dar au descoperit \\\”o tulburare ciudată la capătul capului\\\”.
Kevin Colls, care a condus studiul de la situl din Biserica Sfânta Treime din Stratford-upon-Avon, a declarat că descoperirea spune o istorie conform căreia craniul a fost furat în anul 1794.
Sursa: Mail Online, descopera.ro