NU SUNT DE ACORD SA PRIMEASCĂ KOVESI UN NOU MANDAT DE ȘEF DNA! ȘEFA DNA ESTE SAU NU CETĂȚEAN AMERICAN??!!

Spread the love

Loading

kovesi cetatean american

Nici un om cu studii înalte nu a observat că șefa DNA la bilanț nu a vorbit despre faptul că procurorii, conform LEGII, cercetează suspecți și nu condamnați la corupție.  Justiția aparține de PUTEREA JUDECĂTOREASCĂ și sentințele le dau  judecătorii și nu procurorii. În cazul acesta DNA încalcă Constituția, în același timp și cercetează și manipulează sentințele, amenințând judecătorii cu dosare penale. Practic prin antepronunțarea unei sentințe într-un DOSAR, procurorul, fie șef DNA, a trecut bariera dintre lege și ilegalitate și DEVINE INFRACTOR. 

 

Acum câteva luni șefa DNA a fost acuzată că are cetățenie americană. Și șefii secțiilor DNA au fosta cuzați că sunt cetățeni americani. Conform Constituției este interzis ca un cetățean străin să aibă funcții în stat. Nici până acum șefa DNA nu a dat vrreo dezmințire și nici ambasada SUA. Conform cutumei faptul că nu a comentat demonstrează că această ipoteză este adevărată. Și atunci Laura Codruța Kovesi mai poate fi procuror în SUA și nu în România sau femeie de serviciu sau stripteusă la Deveselu sau la Aeroportul Kogălniceanu, terenuri cedate SUA. 

Oameni buni, nu vă mai lăsați prostiți, serviciile secrete manipulează populația și în spatele așa ziselor reușite ale DNA se află grave încălcări ale drepturilor omului și adevărații infractori sunt ocoliți. Mă refer la PDL și la Capo di tutti capi, președintele bețiv, Traian Băsescu, cel mai mare hoț din  toate timpurile. 

 

NOI , SEMNATARII ACESTEI PETIȚII , DECLARĂM CĂ , DIN MOTIVE PERSONALE , DIN PROPRIE CONVINGERE , DIN PROPRIA EVALUARE FĂCUTĂ LAUREI CODRUȚA KOVESI , AM AJUNS LA CONCLUZIA CĂ NU NE DORIM SUB NICI O FORMĂ CĂ LAURA CODRUȚA KOVESI SĂ MAI PRIMEASCĂ UN NOU MANDAT DE PROCUROR ȘEF AL DIRECȚIEI NAȚIONALE ANTICORUPȚIE . 

 

VĂ ROG SA DISTRIBUIȚI ACEASTĂ PETIȚIE , PENTRU CORECTITUDINE , PENTRU AFLAREA ADEVĂRULUI , CA SĂ ȘTIE DOAMNA KOVESI CE GÂNDEȘTE POPULAȚIA DESPRE DUMNEAEI .

 

Semnează PETIȚIA online AICI:

NU SUNTEM DE ACORD SĂ PRIMEASCĂ KOVESI

UN NOU MANDAT DE ȘEF DNA!