Numerele Maratonul Internațional Brașov: 4.000 de participanți, 33 de țări reprezentate și 450 de voluntari

Spread the love

Loading

• Peste 4.000 de participanți vor lua startul, la probele competiției
• 33 de țări din întreaga lume sunt reprezentate de sportivii înscriși
• 450 de voluntari vor asigura buna desfășurare a evenimentului

București, 23 mai 2019 – Organizatorii Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport anunță astăzi că ediția aniversară va aduce la start nu mai puțin de 4.000 de pasionați de sport, într-un eveniment care va aduce un plus de dinamism întregului Brașov, timp de două zile.

Sportivi din 33 de țări și-au asigurat participarea în cadrul probelor incluse în eveniment, record al competiției, ca popularitate internașională.

Buna desfășurare a evenimentului va fi asigurată de nu mai pușin de 450 de voluntari, un grup consistent de entuziaști care reprezintă angrenajul ce face functională întreaga competiție.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.

Maratonul se va desfasura in datele de 25-26 mai si a atins limita de inscrisi cu doua saptamani inainte de termen.

Special pentru participanți si spectatori, partenerii evenimentului au pregătit multiple beneficii. Astfel la cortulTelekom Romania va fi acces gratuit la cabina foto, Oriflame furnizează o analiză corporală completă, Intersport oferă reduceri de până la 40% la articolele puse la vânzare, Sanctuarul Urșilor pregătește o serie de adopții simbolice ale urșilor de care are grijă.
Paradisul acvatic ofera reduceri de 50% adultilor si acces gratuit copiilor iar WePlay aduce aparatul Total Gym, care ajută participanții să lucreze toate grupele musculare într un singur echipament, precum și un set de teste de metabolism.

Premii speciale vor fi oferite și participanților majori, din partea Serve, Telekom România, Oriflame și Columbia. De asemenea, Trisport.ro, Oriflame și Columbia organizează tombole cu premii atractive.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro şi pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.