O căpșună în formă de penis

Spread the love

Loading

capsuna_pagina_1O știre publicată de huffingtonpost.com și care a fost reluată de majoritatea de tabloide din Marea Britanie a făcut ocolul planetei.

Carole Collen, de 52 de ani, a rămas surprinsă când a descoperit în grădina ei o căpșună în formă de penis. Femeia a recunoscut că a izbucnit în râs când a văzut “minunăția”.

Femeia a declarat: “E ciudat cum o căpșună poate crește așa, dar trebuie să recunosc, m-am gândit că e un pic prea mică. Ar fi fost frumos și m-aș fi bucurat și mai mult dacă căpșuna ar fi crescut un pic mai mare. „

Căpșuna a fost culeasă și depusă într-un frigider, urmând să fie scoasă la o licitație caritabilă.
Natura nu a imitat organul sexual masculin pentru prima dată. Acum câteva luni mass media se amuza cu un cactus în formă de penis.

 

În China, un ziar condus de stat a prezentat în martie 2013 o fotografie a unei clădirii, numită „gigant penis”.

 

În luna aprilie a acestui an, NASA a prezentat o fotografie făcută de Mars Rover pe planeta Marte. Prin deplasarea vehiculului a trasat accidental un „desen”, care are forma unui penis, desenat în praful roșu de suprafața acestei planete.

În grădina botanică din orașul Basel, Elveția, există o plantă, a cărei floare este considerată de specialiști ca fiind cea mai mare din câte se cunosc până în prezent. Floarea are înălțimea de 2,27 metri, iar tuberculii ei cântăresc 27 kg. Planta înflorește foarte rar și floarea ei are formă de penis.

Dacă sunteți în căutare de ceva iute cu un aspect nebunatic, care să vă coloreze masa, nu mai căutați. Solutia este ardeiul sculptat Chilly Willy. Chilly Willy este un ardei natural 100%, un soi care nu a fost modificat în niciun fel. Pur și simplu așa arată ei. Planta în sine e foarte rară și este originară din state precum Texas și Louisiana. În prezent, se află în colecția privată a mai multor fermieri.
Din fericire, oricine poate crește acesti ardei în formă de penis pentru că a apărut trusa Chilly Willy ce vine cu instrucțiuni de creștere. Ardeiul-penis, acest băiat rău al legumelor, are un nivel foarte ridicat al iuțelii. Sunt de 10 ori mai iuți ca Jalapenos.
Chilly Willy este marcă înregistrată, iar compania aflată în spate vinde tot felul de produse și accesorii bazate pe aceste arătări.

Sursa: huffingtonpost.com, ziare.com, zuf.ro

{gallery}penis{/gallery}