O fată de nota 10. O adolescentă româncă, de 14 ani, a intrat în Olimpul poeților prestigioasei antologii „Tiburtino” din Italia

Spread the love

Loading

 

Mare bucurie pentru familia unei fete de 14 ani din Canicattì, un oraș din Sicilia. Tatăl, Salvatore Tararà și mama, românca, Mihaela Daniela Dobre, sunt foarte mândri de fata lor Elisa.
Elisa Tararà a intrat în Olimpul poeților prestigioasei antologii „Tiburtino”, care adună o bogată varietate de poeți. Elisa a participat la concurs cu poezia „Seme di bonta”, iar editorul Tiburtino a răsplătit-o cu publicarea versurilor sale.
Dar nu este prima dată când micul poet încearcă să publice poeziile. În trecut a participat la concursul național de poezie „Dantebus”. A fost premiată cu ocazia „Zilei internaționale împotriva violenței împotriva femeilor” în cadrul competiției Fidapa, intitulată „Cine te iubește te respectă”.
Elisa a trecut și granițele naționale participând la concursul „Festivalul Poeziei”. De când era mică a studiat pianul și canto cu rezultate excelente. Acum frecventează Liceul muzical.
Elisa scrie cu speranța de a zgudui conștiința celor care acționează. Poeziile sale apără drepturile, valorile și libertatea. Elisa iubește foarte mult animalele și hobby-urile ei includ șahul și muzica.
Pentru toate succesele ei îi spunem felicitări și multe realizări în tot ce și-a propus să facă în viață.

Elisa Tararà poate fi vizionată aici pe you tube

Elisa Tararà – Video 

Elisa Tararà Video 1

Elisa Tararà Video 2

 

Tagged: