O femeie din Spania a devenit proprietara Soarelui!

Spread the love

Loading

600-sunowner-1129101După miliarde şi miliarde de ani, în sfârşit Soarele nostru, care-l vedem în fiecare zi pe cer, s-a făcut şi cu un proprietar, anunţă Google. Este vorba de o femeie din Spania, din regiunea Galicia, care a înregistrat Soarele la un notar public, ca fiind proprietatea ei.

Angeles Duran, în vârsă de 49 de ani, a spus ediţiei cotidianului

spaniol “El Mundo” că a luat această decizie după ce a citit faptul că un american s-a înregistrat ca fiind proprietarul Lunii şi al altor planete din sistemul nostru solar. Pe de altă parte, există o înţelegere internaţională conform căreia niciun stat din lume nu poate să-şi afirme proprietatea asupra vreunei planete din sistemul nostru solar. Dar, femeia afirmă că această regulă nu se poate aplica şi indivizilor!

 

“Nu-i ceva ieşit din afară, m-am asigurat din punct de vedere legal. Nu sunt proastă; cunosc foarte bine legea. E am făcut-o, dar oricine în afara mea ar fi putut-o face”, a mai spus femeia.

Documentul, emis de un notar public, afirmă negru pe alb că Duran este “proprietara Soarelui, o stea spectrală de tipul G2, situată în centrul sistemului solar, la o distanţă medie faţă de Pământ de 149.600.000 de kilometri”.

Sursa:

http://www.lovendal.net/wp52/o-femeie-din-spania-a-devenit-proprietara-soarelui/