O femeie, în vârstă de 38 de ani, din Tennessee, este acuzată de viol, pentru că s-a culcat cu nouă băieți, cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani

Spread the love

Loading


Melissa Blair, din Englewood, Tennessee, se confruntă cu 23 de acuzații, inclusiv viol, care au implicat nouă băieți minori de liceu. Femeia le-ar fi dat băieților, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, cadouri – inclusiv stilouri pentru vape (țigarete electronice cu vapori) – în schimbul favorurilor sexuale. Elevii erau de la liceul McMinn County Central High School .
Întâlnirile sexuale au avut loc începând primăvara anului 2020 până la sfârșitul anului 2021 .
Blair a fost acuzată de Marele Juriu al comitatului McMinn pentru 18 capete de acuzare de viol statutar agravat, patru capete de acuzare de trafic de persoane prin favorizarea prostituției și unu de acuzare privind seducerea unui minor
Femeia, care a fost un părinte colaboratoral liceului McMinn County Central, a primit interdicția de a intra pe proprietatea școlii și de a participa la activitățile elevilor.
Se crede că Blair vorbea cu adolescenții pe rețelele de socializare.Ea a plătit o cauțiune de 100.000 de dolari pentru eliberarea ei săptămâna aceasta și urmează să apară în instanță pe 28 februarie.
Șeriful susține că le-a oferit băieților cadouri, inclusiv pixuri cu vaporizator, în schimbul favorurilor sexuale.
Departamentul Sheriff-ului din comitatul McMinn a primit o sesizare de la Departamentul de Servicii pentru Copii din Tennessee pe 9 decembrie 2021, care indica că Blair a avut întâlniri sexuale cu minori bărbați, care erau elevi la liceul McMinn Central.
O anchetă a început imediat, iar pe măsură ce interviurile au progresat, au ieșit la iveală informații suplimentare, precum și alte victime.
Pe 15 decembrie, detectivii s-au dus la domiciliul lui Blair și au vorbit cu ea, care a fost urmat rapid de executarea unui mandat de percheziție.
„Mandatul de percheziție a scos la iveală dovezi suplimentare, iar ancheta noastră a avansat pe măsură ce mai mulți părinți și victime ne-au contactat”, a spus șeriful Guy. „În sfârșit am putut prezența cazul Marelui Juri pe 15 februarie, în baza căruia au fost emise un rechizitoriu”.
Ea s-a predat la Centrul de Justiție al Comitatului McMinn după ce acuzația a fost prezentată. Melissa Blair a plătit ulterior o garanție de 100.000 de dolari și va apărea în instanță pe 28 februarie.
Sursa: dailymail.co.uk

Tagged: