O lecție de demnitate națională de la Kevin Rudd, prim-ministrul Australiei

Spread the love

Loading

Kevin RuddMusulmanilor din Australia, care doresc sa trăiască după legile islamice li s-a pus în vedere să părăsească această țară, în contextul în care guvernul a țintit radicalismul într-o încercare de a decapita potențiale tentative de atac terorist.

„IMIGRANȚII ȘI NU AUSTRALIENII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE. Asta e, vă convine sau nu. Sunt sătul de îngrijorarea acestei națiuni în privința ofensării unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali încoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majorității australienilor.

Această cultură s-a creat în peste două secole de zbateri, încercări și victorii a milioane de bărbați și femei în căutarea libertății.

 

Vorbim mai cu seamă ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice altă limbă. În consecință, dacă doriți să fiți parte a acestei societăți, învățați limba!

Majoritatea australienilor cred în Dumnezeu. Asta nu e vreo aripă creștină de dreapta sau o presiune politică, ci un fapt, întrucât bărbați și femei de credință creștină, pe principii creștine, au fondat această națiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranță adecvat a se afișa asta pe pereții școlilor noastre. Dacă Dumnezeu este o ofensă pentru voi, vă sugerez să considerați o altă parte a lumii ca fiind casa voastră, întrucât Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Vom accepta credințele voastre fără a va întreba de ce. Tot ce vă cerem este să o acceptați pe a noastră și să trăiți cu noi în armonie și bucurie pașnică.

Aceasta este PATRIA NOASTRĂ, PĂMÂNTUL NOSTRU și STILUL NOSTRU DE VIAȚĂ și vă vom permite orice oportunitate pentru a vă bucura de toate acestea. Dar imediat ce încetați a vă mai plânge, văita și îngrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastră, de crezul nostru Creștin, de Stilul nostru de Viață, vă recomand cu căldură să profitați de o altă mare libertate australiană, LIBERTATEA DE A PLECA.

Dacă nu sunteți fericiți aici, atunci PLECAȚI. Nu v-am obligat noi să veniți aici. Voi ați solicitat să fiți aici. Așadar, acceptați țara pe care VOI ați dorit-o.”

Prim Ministru Kevin Rudd – Australia

Sursa: cotidianul.ro