O lume nebună, nebună, nebună… Dulciuri bizare de Paști

Spread the love

Loading

Firmele americane au depășit granițele în privința a ceea ce înțelegem de obicei sărbătoarea de Paști. 

Întreaga lume creștină se pregătește intens și în fiecare an se cheltuiește le nivel global milioane de dolari pentru cumpărături, în special pentru dulciuri și băuturi speciale. În ceeace privește ciudățenia unor produse, pentru europenii, unele par parcă rupte dintr-o altă lume. Dar cum gustul nu se discută vă prezentăm câteva produse tradiționale de Paști care au invadat America. 

Ciocolată în formă de cruce

Nu suntem religioși și iubim ciocolata, dar am putea să mușcăm din această cruce fără să ne simțim vinovați? Probabil ca nu.

Iepurași zombi din ciocolată

Bomboane pentru cei curajoși. Cu tot aspectul lor ciudat au un gust foarte bun. 

Excremete de iepuraș din ciocolată – Bunny Poop

Nu veți găsi „Bunny Poop” în magazine. Se pot comanda doar comanda prin poștă din SUA. Nimic neobișnuit în America ideea unui iepuraș de Paști care să lase o urmă de bomboane din fundul lui unic. Elementul fantastic este că iepurii nu fac ouă. 

Apă de zahăr – Peeps Soda

O băutură care se găsește în SUA numai de Paști și este cunoscută sub denumirea de „Apă de zahăr”.

Prăjitura din morcovi

În preajma sărbătorilor de Paști, te gândești la morcovi, te gândești la iepuri. Nu este nimic mai simbolic decât o prăjitură din morcovi. 

O băutură de culoare roz cu gust de lapte – Jellybean Milk

Americanii sunt obișnuiți cu băuturi ce a gusturi ciudate. Un exemplu ar fi răcoritoarele cu gust de bere sau cu gust de tutun.

În fiecare an de Paște compania de produse lactate Prairie Farms Dairy din Illinois pune în vânzare o băutură de culoare roz cu gust de lapte.

Bomboane în formă de boabe de porumb

Imaginația nu are limite pentru producătorii de dulciuri.

Bomboane Peeps în arome neobișnuite

Site-ul de economii și reduceri RetailMeNot a anunțat că ancheta anuală a bomboanelor de Paști a arătat  34% dintre americani preferă bomboane Peeps.

Bomboanele au arome de afine, lămâie, zmeură, căpșuni și vanilie. Există bomboane cu gust de dovleac, de pepene verde, de mere scufundate în caramel, cu gust de porumb fiert,    

Bomboane Marshmallow Pop

Rețeta include nuca de cocos mărunțită și diverse gusturi. La cerere bomboanele se  pot personaliza pentru a se potrivi cu o temă de petrecere.

Iepurașul răstâgnit pe cruce

Fără îndoială cine manâncă va ajunge cu siguranță în iad.

 

Surse: mekong.net, oddee.com, walkingthecandyaisle.com, trendhunter.com, itsugar.com, carlanthonyonline.com, babble.com, foodbeast.com, granitestatecandyshoppe.com, mentalfloss.com