O NOUĂ METODĂ – Tâlharii aruncă ouă crude pe parbriz

Spread the love

Loading

Şoferii care circulă noaptea pot fi ţinta tâlharilor. În ultimul timp ei folosesc

o nouă metodă: aruncă ouă crude pe parbriz.

 

oua pe parbrizDacă conduceţi noaptea şi vi se aruncă ouă crude pe parbriz în nici un caz să nu acţionaţi ștergătoarele şi să nu stropiţi parbrizul cu lichid de parbriz. Ouăle amestecate cu apă vor crea un strat opac pe parbriz şi nu veţi mai vedea nimic, chiar şi folosind ştergătoarele. Atunci veţi fi obligat să vă opriţi şi cu mare probabilitate veţi fi victima unei tâlhării.

Lăsaţi ouăle să curgă pe parbriz fără să încercaţi să-l curăţaţi cu ştergătoarele şi lichid de parbriz. Continuaţi să mergeţi cu maşina cât mai departe posibil de locul incidentului. Opriţi-vă numai atunci când aţi ajuns într-un loc sigur. Aruncarea cu ouă în parbrizul maşinilor care circulă noaptea este ultima găselniţă folosită de tâlhari. Acest stil a fost importat din Orient.

O altă metodă folosită de tâlhari  pe podurile de peste autostradă, noaptea, stau cu o piuliţă legată de un fir, pe care o coboară la înălţimea parbrizului tău, care la impact ţi se sparge. Involuntar, opreşti în braţele celorlalţi tâlhari.