O nouă petiţie: Băsescu, demisia!

Spread the love

Loading

Cetățenii discriminați de președintele Băsescu îi cer demisia

Antena 3 a iniţiat o nouă petiţie: Băsescu, demisia!

basescu3

Întrucât președintele încă în exercițiu, Traian Băsescu, discriminează multe milioane de români prin ignorarea sau disprețuirea fățișă a punctelor lor de vedere sau a întrebărilor cetățenești legitime și întrucât în România nu există cetățeni de rang 2, așa cum rezultă din atitudinea frecventă a lui Traian Băsescu, aceștia îi cer DEMISIA.

Dupa nesocotirea și bagatelizarea a 7,4 milioane de români, „președintele tuturor românilor” (conform Constituției) insultă și agresează pe cei care rostesc întrebări al căror răspuns interesează mase largi de cetățeni. Pentru președintele României există așadar cetățeni de rang 2, ale căror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate și insultate.

 

Dacă vă considerați ignorat, discriminat, disprețuit, insultat și batjocorit de felul în care Traian Băsescu a decis să vă trateze cereți-i DEMISIA, alaturându-vă acestei petiții.

http://www.petitieonline.com/cetatenii_discriminati_de_presedintele_basescu_ii_cer_demisia

Sursa:

http://www.antena3.ro/politica/antena-3-a-initiat-o-petitie-basescu-demisia-peste-32-000-de-semnaturi-in-doua-ore-240800.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter