O reacție mai dură la derapările candidatului American: Lexington Field – F*ck Donald Trump. Asemănările lui Donald Trump cu dictatorii din istorie

Spread the love

Loading

trump si dictatoriiCandidatul republican Donald Trump a scăpat de sub controlul echipei sale de campanie prezidențială. În acest moment ieșirile lui au creiat disesiuni în propriul partid. A spus alegătorilor că este împotriva unor reguli a democrației americane, a spus alegătorilor că este împotriva egalității dintre bărbat și femeie și a manifestat apucături rasiale. 

Până acum Trump este singurul candidat American la preșidenție care a devenit ridicol și măscărici. Internetul este plin de reacțiile celor care îl privesc ca pe un viitor președinte căpcăun, hotărât, dacă va fi ales, să distrugă libertățile americane. 

În ultima apariție televizată republicanul Donald Trump a acuzat-o pe contracandidata sa Hillary Clinton că ar fi diavolul în persoană.

“Declarația prezidențiabilului republican vine într-un context complicat, în care este atacat de propriul partid pentru criticile aduse familiei unui soldat american musulman, care a murit pe frontul irakian.

 

De asemenea, Trump l-a criticat dur și pe senatorul socialist Bernie Sanders, pe care l-a acuzat că a făcut un pact cu diavolul atunci cand a renunțat la cursa prezidențială în favoarea contracadidatei sale.

Între timp, miliardarul este atacat atât de democrați, cât și de republicani, pentru comentariile făcute în legătura cu părinții soldatului musulman american Humayun Khan, care a murit în războiul irakian.

 

Respectatul senator republican John McCain a susținut că Trump nu are niciun drept de a-i defăima ”pe cei mai buni dintre noi”, făcând referire la soldatul Humayun Khan, care și-a pierdut viața în războiul irakian din 2004, la varsta de 27 de ani. De asemenea, McCain, un veteran al războiului vietnamez, a fost chiar el în trecut ținta criticilor lui Donald Trump, care a susținut că un eroul de război nu este un soldat american capturat în luptă. În schimb, McCain a fost prizonier de război al soldaților comuniști vietnamezi timp de șase ani, fiind torturat de repetate ori în acea perioadă.

Părinții soldatului american musulman, Khizr și Ghazala Khan, l-au acuzat pe candidatul republican că a lansat un atac vicios.

Trump a cauzat controverse atunci când a susținut că Ghazala Khan nu a putut să vorbească în cadrul Convenției Democrate pentru ca ar fi o femeie musulmană asuprită de soțul ei.” Sursa: stirileprotv.ro

 

fuck trump

O reacție mai dură la derapajul candidatului Donald Trump

Lexington Field – F*ck Donald Trump

 

Fuck Donald Trump

Fuck Donald Trump

This nightmare must stop

America wake up

Fuck Donald Trump

 

Fuck Donald Trump

Fuck Donald Trump

You billionaire punk

America is drunk

Fuck Donald Trump

 

Fuck Donald Trump

Fuck Donald Trump

You dumb racist fuck

We’ve all had enough

Fuck Donald Trump

 

O traducere aproximativă

 

Fuck Donald Trump 

Fuck Donald Trump 

Acest lucru trebuie să oprească coșmarul 

America trezește-te 

Fuck Donald Trump 

 

Fuck Donald Trump 

Fuck Donald Trump 

El este un miliardar 

America este beată 

Fuck Donald Trump 

 

Fuck Donald Trump 

Fuck Donald Trump 

Du-te dracului rasist prost 

Am avut de toate suficient 

Fuck Donald Trump

Sursa: punkcode.blogspot.ro

asemanarea lui trump

O altă reacție, mai cuminte. 

Un fotograf englez îl aseamănă pe Donald Trump cu un copac.  

 

Fotograful Jon Rowley a reperat un copac într-un câmp din Glewstone, Hereford, Marea Britanie, care privit dintr-o parte seamănă cu Donald Trump.

Jon Rowley a spus: „Poate că este un avertisment cu privire la cine ar putea deveni președinte în SUA”.

Conturul copacului, în opinia sa, poartă o asemănare stranie  cu profilul magnatului miliardar. 

Fotograful de 36 de ani a declarat:  „Am condus pe șosea și deodată am văzut asemănarea. M-am gândit – copacul arată ca Donald Trump. Nu vezi în fiecare zi un copac care arată ca Donald Trump. A fost atât de ciudat”.

asemanarea lui trump1

Sursa: dailymail.co.uk

 

Asemănările lui Donald Trump cu dictatorii din istorie

 

CeW7WJQUMAAiA42

 

CeW8EawUEAILfPB

Sursa: twitter.com