ONG-ista Maria Voicu, agresată de Conducerea unei Asociaţii de Proprietari

Spread the love

Loading

maria voicu

Dezmăț și dezinteres pe banii Proprietarilor din București, Strada Drumul Crețeștilor nr 15, Bloc A, Scara 1. 

Asociația de proprietari Drumul Crețeștilor “Escrocherie pe față ” din Bucuresti este in fruntea listei datornicilor de la (Romenergo SA, cu 8.000 lei,), ( Apa Nova SA 139.535.29 lei), ceea ce înseamnă peste 80 milioane de lei vechi. Peste 10.000 de lei nu au fost plătiți ca și datorie către furnizorii.

Administratoarea Topolica Antoaneta Mihaela fiind bănuită de delapidare. 

 

În urma anchetei jurnaliștilor Ziarului MicNews.ro care au intrat în posesia a mai multor acte și chitanțe eliberate în fals, a rămas în coadă de pește. Jumătate din cei 8.000 de lei reprezintă valoarea facturilor de energie termică neplătite, restul fiind penalități. Din cei 7800 de euro, pe care asociația nu i-au virat la ROMENERGO SA și Apa Nova SA, deși a consumat energie electrică, 10.000 lei s-au “evaporat”. Propietarii au dat banii la casierie, însă aceștia nu au mai ajuns la furnizorul de agent termic.

Lipsa în gestiune nu a fost încă recuperată ba, mai mult, actuali angajați și șefi ai asociației de Propietari Drumul Crețeștilor au scăpat basma curată. Un control din cadru Secției 26, Poliția a trimis către Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 4, Referat cu neînceperea urmăriri penale și Parchetul confirmă următoarele:

„Dispun Neînceperea urmăriri penale în cauza, sub aspectul savârșiri infracțiunii de tulburarea folosinței locuiței, și Neînceperea urmăriri penale sub aspectul săvârșiri infracțiunilor prevăzute de art. 215 alin 1, C.P, art 246 si art 289 cp, cu alte cuvinte orice plângere depusă de doamna Maria Voicu, se știe toate trebuie să plece cu propunere de neîncepere a urmăriri penale, deși Varlam Iulian continua a delapida Asociația de Propietarii din Strada Drumul Crețeștilor nr 15, Bloc A, Scara 1, împreună cu Adiministratoarea Topolica Antoaneta Mihaela, însușindu-și încasările pe banda rulantă a propietariilor din str. Drumul Crețeștilor nr 15, București, Sector 4.

”Administratorul Topolica Antoaneta Mihaela nu a efectuat plata către furnizori încă din anul 2013, cei 10. 000 de lei vechi, ne-au declarat mai mulți propietari ce locuiesc la adresa mai sus menționată. Actuala conducere continuă în mod frecvent întârzirea plăți facturilor către furnizorii săi, neavând nici cea mai mică problemă, dar toți propietarii fiind afectați datorită neefectuări plăților facturilor restante, situația fiind destul de complicată din acest motiv.

Asociația Ziarul MicNews.ro a depus în repetate rânduri sesizări la instituțiile statului, Secția 26, Politie, unde răspunsul a fost în temeiul legii, precizând: Faptul că aspectele sesizate de dumneavoastră fac obiectul cercetărilor în dosarul penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub nr: 10683/P/2013, sub aspectul săvârșiri de infracțiuni de delapidare, fapta prevăzută și pedepsită de art. 292, al .1 din Codul Penal, semnează Șeful Secției 26 Poliție, Comisar șef de Poliție, Rusanu Ion Orațiu.

În urma investigațiilor făcute de jurnaliști Ziarului MicNews.ro, în Strada Drumul Crețeștilor nr 15, Bloc A, Scara 1, în acest apartament 19+23, este un frigider și un televizor iar în apartamentul 19+23 energia electrică a fost întreruptă abuziv din 25.07.2013, începând cu orele 19:30, rezultă faptul că numita Voicu Maria nu are restanțe la Asociația de Propietarii. Reprezentanții MicNews.ro au discutat cu Primarul Sectorului 4 care ne-a îndrumat a sesiza autoritățiile competente, primăria neavând competența, dat find faptul că sunt proprietari nu locatari.

Autor: Narcis Violeta Informaţiile sunt preluate INTEGRAL de pe portalul MicNews.Ro 

Sursa: stirideactualitate.ro