ONU și NATO sunt inutili

Spread the love

Loading

Autor: Nicolae TOMA

Războiul din Ucraina putea fi oprit de ONU și de NATO, dar le sfârâie izmenele de frică. În Serbia la o simplă vânzoleală în Bosnia, deși nu era o țară din spațiul NATO, au sărit cu trupe și au călcat în picioare o țară și au împărțit-o după bunul plac. Aici în Ucraina stau și privesc cum rușii bombardează civilii și distrug orașele.

De ce ONU nu trimite trupe în zona de război? De frică! Nu cred că rușii ar ataca trupele de pace ONU, dar și în acest caz s-a dovedit inutilitatea acestui organism mondial. În primul rând ONU nu i-a măsuri îmotriva ministrului de externe rus care amenință cu război nuclear în acest for mondial. De ce? De frică!

Rușii au stârnit spaima în toată lumea, iar ajutorul dat Ucrainei este făcut cu mare grijă, rachete cu raza mică de acțiune și artilerie câte un pic. Putin știe de frica occidentului și bombardează fără întrerupere orașele și infrastructura din Ucraina.

În altă ordine de idei trebuie să înțelegem că Rusia se hrănește cu război, iar prea mulți ani de pace, după cel de-al doilea război mondial nu i-a fost favorabil. Și instalarea dictaturii în Rusia a fost făcută sub ochii UE, iar dependența de gazul rusesc a fost una care a permis ca Rusia să cotropească Ucraina. În realitate Putin nu se aștepta la vreo rezistență fiindcă în demența lui el crede că ucrainenii nu au dreptul să se apere. Această agresiune dacă nu va fi oprită rușii vor avansa și noi vom fi prăpădiți primii și cu siguranță mutați în Siberia. Credeți că NATO ne va apăra? Slabe șanse. În caz de război total trupele NATO vor pleca și noi vom rămâne la cheremul rușilor.

Nu ne rămâne decât să sperăm și să ne rugăm la Dumnezeu să ne ocrotească.

Soluția este un singură. Unificarea globală împotriva războiului și implicit împotriva Rusiei. Dar cine să facă asta? Fricoșii de la ONU și de la NATO!

Oricum privim neputincioși cum mor vieți nevinovate pentru ambiția lui Putin de a fi Țarul Rusiei.

Tagged: