Opriți PANDEMIA de CORUPȚIE din județul OLT. Dictatura Justitiei într-o țară membră în Uniunea Europeană și NATO unde politicienii susțin independența infracțională a magistratului Parlamentarii sunt complici la infracțiunile magistraților

Spread the love

Loading

„Omicronul” de corupție din România nu poate fi oprit, așa cum nu poate fi oprit vântul! Dictatura comunistă a fost înlocuită cu dictatura Mafiei!
Evenimentele din Ucraina pot să fie exemplul cel mai bun pentru a demonstra că drepturile popoarelor prevăzute în declaratia ONU nu sunt respectate și nepedepsind crimele comunismului le-am permis să le continue. Comunismul și nazismul au promovat crima la nivel de stat și nu există nicio diferență între ele. Am avut un tribunal internațional pentru crimele naziste, dar pentru crimele comuniste nu se ia nicio măsură.
Deși România face parte din Comunitatea Europeană și din NATO nu sunt respectate drepturile poporului român și nici principiile democrației. Institutiile statului au continuat să fie în mâinile unor indivizi care nesocotesc dreptul românilor la un stat de drept și culmea, Uniunea Europeană sprijină deformarea statului de drept și umilirea poporului român.
Eroii căzuti fără vină în închisorile bolșevice și eroii din timpul Revolutiei, ce s-au jertfit pentru libertate merită recunoștiința noastră si merită să luptăm pentru idealurile lor de libertate si dreptate, deoarece comunismul a fost inlocuit cu Mafia politică, economică și judiciară de astăzi.

Cui ii cerea I. Maniu dreptate?! Criminalilor?!

Dar astazi nu putem spune că nu avem nicio vină. Nu am avut nicio reacție, am fost muți, de frică sau am avut interese ca să fim pe plac unor infractori și unor trădători de țară. Am ajuns aici fiindcă am acceptat să fim călcați în picioare.
Mafia politică în cârdășie cu infractorii și serviciile secrete au furat bogățiile României, au furat tot ceea ce se putea fura și au devenit un blestem pentru acest popor.
Nu este suficient să nu mergem la vot. Indiferent ce partid ajunge la putere continuă jefuirea în același ritm și permit puterii judecătorești să-și bată joc de acest popor.
Pentru România nu rușii reprezintă un pericol. Drama societății românești este prezența Mafiei în toate structurile instituțiilor de stat a României.
Cel mai mare pericol pentru România sunt serviciile secrete și justiția. Magistrați, care au trecut linia și au ajuns infractori, au primit din partea politicienilor, aleși prin vot, salarii și pensii nesimțite. Suntem singura țară din lume în care un angajat la sta primește o pensie mai mared ecât salariul pe care l-a avut. În unele cazuri și de o sută de ori. Justiția și-a depășit rostul într-o democrație și magistrații au devenit infractori contribuind din plin la subminarea economiei naționale și la înstrăinarea bogăției acestei țări, aflată la răscrucerea imperiilor. Fără complicitatea judecătorilor, procurorilor nu s-ar fi putut distruge economia unei țări, care în decembrie 1989 nu mai avea nicio o datorie, ba mai mult avea creanțe în mai multe țări din Africa și Asia.
Reamintim cum sub stindardul bolșevic al Curtii Politice (nu constiționale, așa zisa CCR ), dar și a procurorilor și aproape în întregime puterea judecatorească, au dictat continuarea bolșevismului in Romania. Avocații conduși de Pompiliu Bota fiind maziliți și scoși în afara competențelor profesionale, desi conform legii erau singurii avocați constituiți într-o uniune profesională.
Nicio institutie europeană nu a avut reacție împotriva încălcării principiilor democrației.
Tot mai mulți români acceptă ideea că astăzi este aceeași ,,Mărie cu altă pălărie”. În ceea ce priveste reforma justiției, denumită și legile justiției, odată cu revenirea noii echipe politice, dar cu aceelași Predoiu Cătălin, la Ministerul Justiției, ne dăm seama că nu se va întâmpla nimic.
Acesta nu s-a gândit la o adevărată reformă a Justitiei pentru că nu are o logica demnă de un ADEVĂRAT POLITICIAN! Se poate observa că politicianul s-a gândit cum să mărească salariile magistratilor, chipurile, pentru că aceștia să nu se mai adreseze Justiției (care Justiție: ei pe ei!)
Românii nu mai au nicio speranță odată cu acceptarea metodelor prin care s-a propagat independența infracțională a magistratului.
Și această independența infracțională a magistratului este susținută de DNA și SRI, care nu depistează corupții din magistratură, mai mult îi susțin și îi sprijină să încalce legea, fără a putea fi trași la răspundere.
Se mai vorbește de desemnarea de către CSM a procurorilor într-un număr restrâns, dar se uită că în nicio țară din Uniunea Europeană procurorii nu sunt magistrați, Într-o țară democratică procurorii nu fac parte din puterea executivă și judecătorească în același timp. Dar ca la noi la nimeni!
Ce fel de societate putem avea in aceste condiții când politicul promovează si susține astfel de conceptii în care lupta împotriva coruptiei este lăsată la indemâna unor indivizi cu un caracter de derbedeu si concepție de infractori?!.
România anilor de … după Basescu a intrat în topul celor mai importante țări unde corupția a învins … dreptatea și adevărul!
Traian Băsescu: „Justiția a făcut mult mai mult rău decât politicienii sau românii cerșetori din Roma sau Paris”. „Nu trebuie sa ne uităm numai la averile politicienilor. Uitați-vă și la averile judecătorilor. Nu vreau să credeți ca această categorie poate să meargă la nesfârșit ca un stat în stat. În România nu s-a facut o curățare a justiției. Au rămas foarte multi judecători care nu au nici o legătură cu democrația. După cum merg dosarele de mare corupție, procentul acestora e mare”;”domnul judecător dă casă celui care îi dă șpagă, nu celui care are dreptate”.

În România grupările infracționale au fost mai puternice decât voința pooporului.
Se observă astazi cum s-au umflat muschii pe tovarășii care altă dată erau pusi sub acuzare sau condamanți , astăzi sunt cei care sunt exonerați de pedeapsă chiar de ICCJ.
Sunt multe exemple, dar aș vrea să prezint un caz aparte si din zona noastră. Magistratul Glugă Adrian, azi Președintele Curții de Apel Craiova, fost șef DIICOT, este cel care a avizat rechizitoriul impotriva lui Bădiță Gheorghe, pe care l-au arestat 5 luni de zile cu intenția pentru a-I distruge orice activitate economică.

Acesta magistrat a devenit – culmea ironiei! – Președintele Curtii de Apel Craiova, desi era acuzat de corupție și astfel se demonstrează cum am reinviiat bolșevismul în România și cum a triumfat MAFIA.
Ascensiunea acestui magistrat este cel mai edificator exemplu al modului în care statul român menține magistrati asupra cărora există suspiciuni – cel puțin!- de fapte de coruptie sau în care dosarele lor penale sunt uitate prin sertarele instituțiilor de forță.
Reamintim că acesta (n.r. Presedintele Glugă) este unul dintre membrii grupării acuzat de DNA în scandalul cu un anume faptuitor Diculescu. Fost Procuror la acea vreme a intrat în atenţia mass-media în anii trecuti, când un dezvoltator imobiliar din Craiova, Silviu Diculescu, condamnat la câteva luni după la trei ani de închisoare cu executare (dosar instrumentat de DIICOT Craiova), a trimis presei o înregistrare a unei convoribiri telefonice, în care acesta s-a exprimat ameninţător la adresa lui Diculescu, notează evz.ro. „Pot să îmi fac şi eu singur dreptatea mea în afară de cadrul instituţional, mă ştii că nu sunt dus la biserică cu multe chestii”, se arăta în înregistrare. Procurorul a declarat, la acea vreme, că din înregistrare lipsea o parte în care el şi familia lui au fost amenintati.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis redeschide-rea urmăririi penale într-un dosar în care vor fi reluate cercetările asupra fostului şef de la DIICOT Craiova, Adrian Glugă, actualmente judecător la Curtea de Apel Craiova şi asupra procurorului oltean Liviu Bălan- un alt procuror care s-a ocupat de cazul Bădița Gheorghe, formulând acuzații împotriva acestuia. În dosar figurează şi numele judecătorului Luis Constantin, de la Tribunalul Dolj, cunoscut de noi la Judecatoria Slatina.
Este vorba de dosarul numărul 118/P/2015 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei, în care un fost dezvoltator imobilar pe numele său Silviu Costinel Diculescu, din Craiova, reclamă abuzul în serviciu împotriva mai multor magistraţi şi persoane fizice şi constituire de grup infracţional.
Unde este acest dosar?! Ce s-a întamplat cu el?!
În loc să fie exclus din magistratură după primele cercetări, acest fost procuror a devenit judecător și s-a plimbat pe la mai multe instanțe din țară, situație care nu este deloc de neglijat, el fiind sustinut de grupările de interese de la cel mai înalt nivel.
Astfel, din istoricul evenimentelor si ascensiunii sale rezultă că noul preşedinte al Curţii de Apel Craiova a lucrat ca procuror, începând cu 1998.
În 2015 , a devenit șef al DIICOT Craiova și și-a depus candidatura pentru funcția de procuror-șef al DIICOT – Structura Centrală, însă fără succes.
În 2016, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a lui Adrian Gluga din funcția de procuror și de numire a acestuia în funcția de judecător la Judecătoria Drobeta Turnu Severin și i s-a recunoscut, cu această ocazie, gradul profesional de Curte de Apel.
După o jumătate de an petrecută la Drobeta, Secția pentru judecători a CSM a hotărât transferul judecătorului Glugă la Tribunalul Dolj, începând cu data de 1 ianuarie 2017, de unde a fost delegat imediat la Tribunalul Olt, pe o perioadă de șase luni.
Aici a fost cunoscut de mine, ( n.r. TULUS Marin), când a săvârșit un grav abuz, lipsa de competență în dosarul privind apelul declarat la o amendă judiciară, iar plângerea impotriva acestuia nu a fost soluționată legal, persoana sa nu a suferit rigorile legii.
După nici o lună, Secția pentru judecători a CSM a decis transferul acestuia la Curtea de Apel Craiova, începând cu data de 1 aprilie 2017.
Subscrisa Organizația – Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor din România – LDICAR, a depus de asemenea cereri pentru a ne comunica hotărârile penale privind pe politistul Cincă Valerică, condamnat la Instanța de fond și achitat de Curtea de Apel Craiova și cea care privește pe numitul Florescu Marian. În prezent în procedura de apel după rejudecare, ambii făptuitori se pare au fost judecați la Curtea de Apel Craiova de un complet unde a fost membru Gluga Adrian, după informările Instanței privind ședinta, completul și implicit desemnarea acestora prin Hotărârea Consiliului de Conducere.

Oameni cărora nu li s-a făcut dreptate!

Vom continua cu alte cazuri , pentru că avem de infruntat Mafia, iar în prezent suntem atacati de oligarhii Mafiei din Olt, ,,rușii români” care cred că au puterea justiției de partea lor în lupta cu noi, poporul!

,,Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
E rău destul că ne-am născut:
Dar cui i-e frică de război
E liber de-a pleca napoi,
Iar cine-i vânzător vândut
Să iasă dintre noi!”
(George Coșbuc)
Marin ȚULUȘ – LDICAR PIATRA OLT

Notă: Titlul este responsabiliatea administratorului site-ului, Nicolae TOMA.

Tagged: