Ordinul Cavalerilor Teutoni de România – Proiectul Armizette o reușită demnă de urmat

Spread the love

Loading

salonul armizeteCampania lansată de Echipa Armizette sub deviza “Acum poți să arăți că îți pasă!” are succes și ar fi de dorit să li se alăture și alte firme prestatoare de servicii.

Armizette îți propune ca o parte din plata unor servicii să le plătești în jucării, care vor ajunge, cu ajutorul Ordinului Cavalerilor Teutoni de România, sub brăduțul copiilor necăjiți!

Mesajul Salonului Armizete: “Alătură-te Echipei Armizette, în perioada ce urmează, pentru a face Crăciunul mai frumos unui copil care nu a fost atât de norocos ca şi copiii sau nepoții tăi! Ne-am propus cu această campanie să trezim în fiecare dintre noi, sentimente minunate şi, pentru că noi românii suntem un popor frumos la suflet, să convingem că Mos Crăciun există!.  

Și pentru că ne place să fim provocați, vom lansa provocări pentru mai multe saloane din țară să ne urmeze exemplu! 

Împreună , copii din Romania sunt mai fericiți!”.

Mesajul Ordinului Cavalerilor Teutoni de România: “Mulțumiri Doamnei Mihaela Tiselita,  managerul Salonului de Înfrumusețare Armizette din Satu Mare și Baia Mare. Jucăriile donate vor fi oferite copiilor necăjiți și avem speranța ca până la Crăciun să adunăm cât mai multe jucării”.