Partidele parlamentare PNL și USR trebuie scoase în afara LEGII

Spread the love

Loading

E dur ce spun și argumentez. În Piața Victoriei de ceva vreme are loc un miting neautorizat. Consider că e dreptul fiecărui român să iasă în stradă după ce dobândește toate avizele legale și nu cred că a fost cineva refuzat să își exercite acest drept. 

Deci în conformitate cu legile din România cei care participă la un miting neautorizat sunt INFRACTORI. În duminica asta pe lângă INFRACTORI din Piața Victoriei s-au alăturat liderii PNL, liderii USR și Dan Cioloș cu ai lui. 

Mă așteptam ca partidele parlamentare să ceară un aviz de la Primărie, dar nu au făcut-o în dispreț față de lege și față de români. 

O altă dovadă este faptul că în Piața Victoriei un bătăuș a lovit în față un bătrân de peste 20 de ani și instituțiile nu au făcut nimic înseamnă că există dovada unui stat paralel. 

Primul protector a acestui „animal” este procurorul general care devine unic în lume, ca și executant critică parlamentarii legiuitori de drept. 

Modul cum PNL și USR înțeleg să facă opoziție încalcă grav prevederile Constituției. În fapt PNL este frustrat că a pierdut alegerile și dacă nu se trezesc la timp vor păți ca și PNȚ CD, adică vor primi un picior în locul unde spatele își schimbă denumirea.

Pot să jur că prin comportamentul lor, atât PNL, cât și USR nu fac decât să-și atragă aprobiul public și să crească numărul cetățenilor care vor dușmăni dreapta. 

Pentru aceste încălcări ale legii susținute și încurajate de două partide parlamentare demonstrează clar că aceste partide au devenit toxice, nocive pentru politica românească și trebuie scoase din viața publică din România, iar liderii băgați la pușcărie.

Un alt rol pe care trebuie să-l aibe Parlamentul este acela să întrebe, să ia la rost, să tragă la răspundere instituțiile statului de ce nu s-au luat măsuri conform legii împotriva organizației teroriste #rezist și împotriva teroriștilor din PNL și USR, la care s-a adăugat cel mai prost premier pe care l-a avut România – Dan Cioloș.

Dacă majoritatea parlamentară nu este capabilă să ia măsuri vom trăi o realitate crudă și votul cetățenilor din decembrie 2016, când o majoritate zdrobitoare a ales PSD și ALDE, va fi deturnat în favoarea președintelui infractor și în favoarea PNL. 

Sursa foto: baricada – WordPress.com, Infobrasov.net