PAYPOINT ROMÂNIA ȘI RWE ENERGIE ANUNŢĂ SEMNAREA UNUI PARTENERIAT

Spread the love

Loading

Bucureşti, 9 septembrie 2015 –PayPoint România, principalul operator de

plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail,

anunţăsemnarea unui parteneriat cu furnizorul de electricitate RWE

Energie,parte a Grupului RWE, unul dintre cei mai mari furnizori de

energie din Europa.

150601103624PayPointClienții RWE Energie îşi vor putea plăti de acum şi facturile de electricitate sigur şi rapid, prin intermediul terminalelor PayPoint instalate în magazine de proximitate cu program prelungit.

 

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii care beneficiază de serviciile companiei RWE Energietrebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Operaţiunea este foarte rapidă şi nu implică niciun comision.

 

RWE Energie este parte a concernului german RWE AG, aflat între primii cinci furnizori de utilităţi din Europa. Obiectivul principal al RWE Energie este intrarea în topul furnizorilor de energie din România atat prin elaborarea unor oferte extrem de competitive pe piaţă, cât și prin calitatea serviciilor oferite datorită experienţei acumulate de concernul RWE AG în toate ţările în care activează.

„Parteneriatul cu RWE Energiecompletează eforturilePayPoint de a fi acolo unde consumatorii au nevoie de un serviciu modern și eficient pentru plata cât mai multor facturi. Ne bucură faptul că am adăugat în portofoliu un nou furnizor de electricitate cu acoperire națională şi că putem pune la dispoziția clienților săio rețea națională de peste 9.200 de magazine partenere.Suntem convinși că avantajele sistemului nostru vor fi apreciate de consumatorii RWE Energie, care își vor putea plăti de acum și facturile de electricitate cu un singur drum la magazinul lor PayPoint,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„Suntem o companie în plină dezvoltare, iar parteneriatul cu PayPoint a fost încheiat cu scopul de a asigura consumatorilor noștri o metodă practică, modernă și comodă pentru plata facturilor de energie. În următoarea perioadă avem în vedere creşterea numărului de consumatori din sectoare diverse de activitate, iar acest instrument de plată va fi foarte utilizat cu precădere de companiile private mici şi mijlocii cu care colaboram. Rețeaua de magazine partenere PayPoint ne asigură o acoperire optimă la nivelul întregului teritoriu al României, mai ales în oraşele mici şi în mediul rural,”a declarat Corina Drumeanu, Director General RWE Energie.

Acest acord de colaborare aduce un nou furnizor important în portofoliul PayPoint. Pe lângă plata facturilor de electricitate, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, apă, salubritate etc),contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

 

Despre PayPoint România

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 9.200 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 98 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare. Astfel: sectorul de plăţi pentru utilităţi – GDF SUEZ Energy România, E.ON Gaz Distribuţie, E.ON Energie România, E.ON Moldova Distribuţie, Congaz, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Enel Distributie Muntenia, Enel Distributie Banat, Enel Distributie Dobrogea, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, E.ON Servicii Tehnice, Apa Nova Bucureşti, Apa Serv Valea Jiului, Activitatea Goscom, ApaVital Iaşi, Aquatim, CEZ Vânzare, Wirom Gaz, Hargaz, Raja Constanţa, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau, Hidro Prahova, Apa Nova Ploieşti, Salubris Iaşi, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, SC Vital SA, Nova ApaServ Botoşani, Apa Canal Sibiu, Harviz, Aquabis, Acet Suceava, SC Apa Târnavei Mari SA, Compania de Apă Oradea, ApaServ Neamţ, APAVIL, Tulcea Gaz, Gaz Vest, SEA Complet, Aquavas Bârlad, TEGA SA, ApaServ Satu Mare, Compania Apa Braşov, Neptun SA, Compania de Apa Somes, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Schuster Ecologic, Aparegio Gorj SA, Termoficare Oradea, Apa Canal Galati, RWE Energie; sectorul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu – Vodafone România, Telekom Romania Mobile, Orange România, Telekom Romania, UPC România, Akta TV, NextGen Communications, Radiocom, RCS & RDS, Idilis, NovaSat; Sectorul financiar-bancar – Allianz-Tiriac Asigurări, EOS KSI România, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK, Vitas IFN, Maxygo Broker de Asigurare, Garanti Bank, Debt Collection Agency, UNIQA Asigurări, Telecredit IFN, Nextebank; sectorul cosmetică – Oriflame, Avon.
PayPoint încasează sume şi în numele Scala Assistance, companie autorizată pentru emitere de roviniete, dar şi plăţi pentru facturile emise de Grupul BGS (BGS Divizia de Securitate, BGS Monitorizare-Intervenţie şi BGS Tehnic) şi pentru biletele de avion emise de compania aeriana Blue Air.
PayPoint oferă, de asemenea, servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Telekom Romania Mobile, Orange, Vodafone, Zapp), precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).
Totodată, PayPoint oferă serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permiţând astfel clienţilor să trimită sau să primească bani atât din afara ţării, cât şi de pe teritoriul României.
Comercianţii PayPoint oferă clienţilor lor şi posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică pentru a face plăţi pe internet în mod sigur şi confortabil, prin semnarea unui parteneriat cu paysafecard.