Pentru teroriști ar trebui suspendate Drepturile Omului

Spread the love

Loading

Autor: Nicolae Toma

Pe 7 octombrie, gruparea teroristă musulmană Hamas a comis cele mai atroce acte asupra sugarilor nevinovaţi, copiilor mici, femeilor, bărbaţilor şi bătrânilor. Viol, tortură, dezmembrare, castrare, tragere în orificii corporale, ardere de vie, explozie și împușcare. Puţini au condamnat acţiunile lor. Sute de mii de oameni sărbătoriţi. Multe ziare mainstream au minimizat teroarea.

Pe 25 martie, teroriștii au intrat într-o sală de concerte din Moscova și au ucis 140 de persoane nevinovate. ISIS a primit imediat credit. Şi din nou, nu se condamnă actele de terorism. Nici o critică la adresa Islamului. Singura veste importantă este că autoritățile ruse tratează părțile vinovate în mod aproximativ.

Pentru ONU și organsimele mondiale este OK pentru a viola și ucide civili nevinovați și ne putem să ne așteptăm la mai mult de la acești monștri. Dar dacă țările civilizate iau măsuri drastice împotriva teroriștilor și înțeleg cum aceste grupuri teroriste își tratează prizonierii va trebui să impunem legea Talionului.

Tratamentul civilizat este rezervat persoanelor civilizate. Teroriștii ar trebui să aibă un nivel diferențiat de tratament. Poate atunci se gândesc de două ori să moară pentru cauza lor.

Ar trebui regândite legile și înăsprite împotriva acestor monștri și atras atenția când vor pătrunde în UE, Israel, Rusia, SUA, Marea Britanie, Franţa şi nu numai, şi comit acte teroriste împotriva cetăţenilor noştri sau a unui grup ţintit, nu există drepturi ale omului sau o convenție de la Geneva care să îi protejeze.

Sursa: quora.com

Tagged: