Pentru un câine australian echilibrul nu are limite

Spread the love

Loading

caine echilibruUn câine australian, pe nume Jack, din rasa Bovine, în vârstă de patru ani, a prins gust să echilibreze o serie de obiecte pe cap și pe nas. Cel mai bun prieten al omului a fost învățat să execute peste 50 de trucuri, de către proprietarii lui Nicole Lee și Trey Doig.

Nicole, de 27 de ani, licenţiată în bilogie animală a declarat: „Totul a început după ce am postat o cerere on-line, prin care le sugeram oamenilor să indice un produs pentru a-l echilibra pe capul lui Jack. Am primit un răspuns copleşitor de la foarte mulţi iubitori de câini, care ne-au spus cât de fericiţi sunt când privesc fotografiile cu câinele nostru”.

Proprietarii lui Jack l-au adoptat la opt săptămâni de la un adăpost de animale și de atunci au rămas nedespărţiţi. Rasa Bovine este originară din Australia, iar câinii din această rasă sunt cunoscuţi pentru intelectul lor ridicat și mai ales pentru că au nevoie de o stimulare mentală în mod constant.

 

Nicole a povestit: „L-am învățat mai întâi comenzile „stau” și „rămâne” şi i-a plăcut, tratând echilibrul ca şi o joacă”.

Jack a devenit o vedetă, nu numai în familie şi în oraş, el fiind urmărit pe internet cu mare interes de iubitorii de câini.

Sursa: DailyMail

{gallery}cainevedeta{/gallery}