PERIPLU ÎNTRU INFORMARE

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim

Paradoxul îl constituie faptul că nu m-au provocat ireversibil ticăloșii de politicieni autohtoni și de aiurea, cum m-a provocat permanenta promovare a fetei lu’ tata, de altfel o mare anonimă.

Abia ce-mi reprimam vorbele licențioase, să nu stric complet ziua și aflu pe acest canal de știri, considerat serios, că Elisei încă partenerul „vestitei” Oana Roman este bolnav și că rubensiana este-n lacrimi. De ce consideră aia de acolo că mă frământă buletinul medical al familiei bubulinei, pe cuvânt că n-am înțeles și astfel nu m-am putut reține, am scăpat o înjurătură matinală.

După cum anticipăm bine, a reapărut Orban, cel aducător și tolerant de multe hahalere trădătoare, pe post de moralistul zilei.
Pe afară, pe la războiul de lângă noi, rușii nu se dezmint, sunt consecvenți, arată că nu poți avea încredere deloc în cuvântul lor, tot ticăloși, iar paranoicul, sau mai corect paranoicii de la Kremlin nu dau semne de ameliorare.

La noi aflu că cei 4 primvicepresedinti ai PNL după ce l-au k…cat pe Câtzu (nu că n-ar fi meritat), s-au dus să pupe ghiulul generalului.
Spuneam mai acum 7-8 luni despre calitatea acestora câte ceva.
Marele Bode, sprijinit bănuiți voi de cine, bun de ministru în toate cele, cu nivel educațional ce nu argumentează, Dumitrescu de la Prahova amestecat în diverse ciudate înregistrate și comunicate alături de asta de la Galați, Flutur cu oile de la Suceava și nu ultimul pe lista Raresul cu citatul antologic…cu cât ești mai hoț, mai ticălos….ești mai bun de politician. Voi realizați de cine suntem conduși? Ăștia care mai că nu-l pupau în dos pe Câtzu acum câteva luni, fac politică tip giruetă, bate vântul altfel.
Mai țineți minte cum țipă isteric, batistuta scârboasa de la pupitru …Câtzu președinte?

Mă duc pe Realitatea, zicând că sunt mai serioși, mai spun despre alea de nefăcut ale ăstora ce zic că ne conduc, despre nebunii din Asia ce omoară aiurea-n lume.

Dimineață faci ochi, te speli și mulțumești Șefului suprem pentru îngăduință de a mai respira, te așezi în față calculatorului și faci o revista a presei, să afli ce s-a mai întâmplat cât ai dormit. Normal că încerci să nu te duci pe presă de bârfă, n-are rost să știi cine mai divorțează și alte chestii din astea.
Bravo Realitatea, ai și tu oamenii tăi ce dau cu stercobilină-n ventilator!!!

 

Tagged: